Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA 'MODRIĆ'

Chelseajeva zadnja ponuda: 30 mil. funti ili 27 mil. funti i Benayoun

Luka Modrić
Pixsell
16.08.2011.
u 10:16

Reknapp navodno neće koristiti Modrića protiv Heartsa u 4. pretkolu Europske lige što ostavlja opciju prodaje otvorenom.

Luka Modrić i dalje puni stupce engleskih novina u ritmu ''ide u Chelsea-ostaje u Tottenhamu''. Još jučer pisali su kako će Abramovič odustati, povući sve ponude unatoč tome što mu je novi trener Villas-Boas nakon neslavnog početka prvenstva (0:0 sa Stokeom) izrazio želju da ga vidi u momčadi.

U utorak ujutro stigle su nove informacije prema kojima će za hrvatskog veznjaka ponuditi 30 milijuna funti ili 27 milijuna funti i Yossija Benayouna. Izraelski reprezentativac navodno ne bi imao ništa protiv prelaska na White Hart Lane, a Daily Mail tvrdi da će bluesi u ponudu uključiti čak i Didiera Drgobu. Ako i ovaj pokušaj propadne, na Stamford Bridgeu navodno će se okrenuti dovođenju Raula Meirelesa iz Liverpoola.

Dok predsjednik Levy i dalje samo odmahuje glavom, trener Redknapp pustio bi Modrića bez problema. Piše se i kako ga neće koristiti u utakmici četvrtog pretkola Europske lige protiv Heartsa što znači da opcija prodaje ostaje otvorena.

Ključne riječi

Komentara 12

VA
Vatrenko
10:46 16.08.2011.

ja neznam sto ovaj levy ceka... to su cifre koje se ne odbijaju (po mom misljenju). nadam se da ce doci do zdogovora jel ce stim i kranjcarov status se znatno promjenuti. ma da i nikada neznas kop ovog RED(mozak na)KNAP

JO
jozinho
11:07 16.08.2011.

Modric nece ostati u Tottenhamu....do kraja transferperiode(31.08.2011) bit ce sve rijeseno sa Chelsea-on....radujem se za luku

BL
bluewitch
16:32 16.08.2011.

Čovjek piše o četvrtom pretkolu Europske lige, a ne Lige Prvaka, tako da bi bilo dobro ponekad pažljivo sve pročitati prije nego se komentari krenu ostavljati na forumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije