Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transferi

Chelsea pušta Joea Colea u United, stiže Donovan

Joe Cole
Reuters
07.03.2010.
u 21:20

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson namjerava, po uzoru na prošlogodišnji transfer Michaela Owena, oživjeti karijeru Chelseina veznjaka Joea Colea.

Engleski tjednik Sunday People piše da se Roman Abramovič namjerava riješiti nekoć odličnog veznjaka "bluesa" kojeg su od najviših dometa spriječile ozljede. Coleu ugovor s londonskim klubom istječe na ljeto, a Manchester United bi ga doveo bez odštete kao slobodnog igrača. Podsjetimo, Cole je u klub sa Stamford Bridgea došao u ljeto 2003. godine, i to za odštetu od 14 milijuna eura.

S druge strane, Chelsein menadžer Carlo Ancelotti kao Coleovu zamjenu želi angažirati Amerikanca Landona Donovana iz LA Galaxyja koji je trenutačno na posudbi u Evertonu.

No, talijanskom treneru neće biti lako dovesti ga na Stamford Bridge s obzirom na to da ga ni Everton ni Galaxy ne namjeravaju pustiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije