Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u Karlovcu s četvoricom u zadnjem redu

Cernat i Ah. Sharbini na klupi, Reja mijenja sustav igre

Edoardo Reja
Pixsell
23.10.2009.
u 08:02

S predsjednikom Joškom Svagušom trebali su se sastati kapetan Srđan Andrić i Hrvoje Vejić, ali zbog gluhih telefona razgovor nije obavljen.

Anas Sharbini bio je upitan, u jednom trenutku izgledalo je da će ga trener Edoardo Reja za utakmicu protiv Karlovca posjesti na klupu, ali izvukla ga je Šerićeva ozljeda.

Naime, Reja iznimno cijeni Šerića, ne samo zbog poznavanja talijanskog jezika već i zbog godina provedenih u talijanskoj ligi, pa ima zacementirano mjesto u momčadi, ali zbog ozljede koljena neće biti potpuno pripravan za susret s Karlovcem.

Ljudi od povjerenja
A da je Šerić mogao, onda bi Anas bio na klupi, jer Strinić također uživa veliko trenerovo povjerenje.

Uglavnom, Reja je odlučio da će igrati s četvoricom u zadnjoj liniji, odstupio je od svojih 3-5-2 i u Karlovcu će igrati 4-4-2.

Ulazi Paraiba
A kad već Anas nije otišao na klupu, na nju će se preseliti njegov brat Ahmad. Nije mu se svidjelo što je u dvoboju protiv Šibenika zamijenjen već u poluvremenu, ali Ahmad Sharbini je korektan dečko i nikome nije ništa prigovorio. Tako neće prigovoriti ni što se seli na klupu, a njegovu poziciju u napadu zauzet će Brazilac Rafa Paraiba.

Da se utakmica igra danas, Reja bi u Karlovcu izveo ovaj sastav: Subašić - Oremuš, Smoje, Pandža, Strinić - Tičinović, Andrić, Skoko, An. Sharbini - Ibričić, Paraiba.

Na listi ozlijeđenih je i Hrvoje Vejić. Boli ga aduktor i teško je vjerovati da će ga Reja, sa samo jednim treningom, postaviti u momčad u tako važnom dvoboju kakav je ovaj s Karlovcem. S obzirom na to da nema Maloče, i to je jedan od razloga zašto se Reja odlučio na promjenu sustava igre.

Želi spremne igrače, svjestan je da bi mu još jedan neuspjeh, pogotovu uoči dvoboja s Dinamom, bio poput kosti u grlu. Ionako se u Poljudu i oko njega već počelo sumnjati u njegov rad, bio je dovoljan poraz od Šibenika da počnu priče.

Svagušine drakonske kazne i dalje su aktualne. Trebao se održati sastanak predstavnika igrača Srđana Andrića i Hrvoja Vejića s predsjednikom Svagušom, ali zbog igre gluhih telefona razgovor je odgođen.

Ali, zato su na razgovoru kod Svaguše bila braća Sharbini. Valjda im je predsjednik poželio objasniti da im plaće neće kasniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije