Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK HAJDUKA

Celtic želi Senijada Ibričića

Senijad Ibričić
Goran Kovačević/VLM
14.11.2009.
u 10:14

Škotski dnevnik Herlald piše da je veznjak Hajduka i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Senijad Ibričić (24) svojim igrama potaknuo interes škotskog giganta Celtica.

Herlad navodi da je menadžeru Celtica Tonyju Mowbrayju puno lijepih riječi na račun Ibričića rekao Rudi Vata, bivši igrač škotskog kluba, a aktualni menadžer bosansko-hercegovačkog igrača.

Tako bi Celtic u večerašnjoj (subota) prvoj utakmici dokvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici između Portugala i BiH u Lisabonu trebao imati svog skauta, kao i Premierligaš Blackburn, klub hrvatskog napadača Nikola Kalinića.

Proteklih je dana Ibričić javno progovorio da nema više motiva igrati u Hajduku i HNL-u te da bi rado preselio u neku od kvalitetnijih europskih liga, a pored Celtica i Blackburna, interes za njegovim uslugama navodno je pokazao i bundesligaški klub pod ravnanjem hrvatskog trenera Zvonimira Solde, Köln.

Aktualni ugovor Ibričića za Hajduk veže do ljeta 2012. godine, a transfermarkt.de procjenjuje njegovu vrijednost na 3.6 milijuna eura.

Komentara 1

SR
srnjak
11:48 14.11.2009.

ibro otiđi dok još ne zaradiš kakvu ozljedu u našoj rendžer ligi, dosta si dao hajduku !!! a i pod ugovorima ima dosta kvalitetnih igrača.... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije