Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od dogovora

Celtic izigrao Pletikosu: Ostao sam bez milijun eura zbog vas!

'05.06.2007.,Brezice,Slovenija - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci susreta sa Rusijom,stipe pletikosa. Photo Jurica Galoic/24sata'
'Jurica Galoic/24sata'
30.07.2011.
u 10:44

Stipe Pletikosa ipak neće svoju nogometnu karijeru nastaviti u redovima škotskog doprvaka Celtica

Hrvatskom su vrataru iz glasgowskog kluba priopćili da nisu zainteresirani za njega, što je jako razljutilo Splićanina.

- Ovo je veliko razočaranje za mene, stvarno sam želio igrati za Celtic. Ali sada sam svjestan da je bila velika pogreška što sam pristao ostati dulje od tri dana i branio u dvije utakmice - rekao je Pletikosa koji se vratio svojoj obitelji u Split te sada čeka nove ponude.

- Raskinuo sam ugovor sa moskovskim Spartakom koji je vrijedio dosta novca, jer sam mislio da će biti bolje budem li igrao u Celticu, bio sam spreman prihvatiti i triput manje novca. Zaslužio sam igrati za Celtic - zaključio je Pletikosa.

Škotski Sun piše kako su Stipina primanja bila oko milijun eura godišnje u Spartaku plus bonusi, te kako je Pletikosa odbio ozbiljne ponude iz Grčke, Italije i Portugala kako bi igrao za Celtic, a na kraju je bio izigran.

Ključne riječi

Komentara 21

NI
niko36
12:26 30.07.2011.

Pletikosa Stipe.

PL
pobočnik liubo
12:53 30.07.2011.

kakvu je taj mogao imati karijeru samo da ga nisu štimac i društvo izvrtili... nije branio 3 godine i sad bi on u celtic...samo ga još bilić drži na površini, po rezultatima se za njega više ne bi trebalo znati

Avatar Idler 3
Idler 3
12:04 30.07.2011.

Ne kužim....tko raskida stari ugovor prije neg vidi novi !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije