Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentincu je dosta

Carlos Tevez u štrajku, ne želi se vratiti u Manchester City

'Manchester City\'s Argentinian forward Carlos Tevez waves to fans during a lap of honour after the English Premier League football match between Manchester City and Stoke City at The City of Manchest
'ANDREW YATES'
15.11.2011.
u 14:58

Carlos Tevez odbio je vratiti se u Englesku na sastanak s čelnicima Manchester Cityja.

Trenutačno vodeći klub engleske Premijerne lige namjerava Argentinca kazniti sa 703.000 eura. Tevez je počeo štrajk, a po posljednjim informacijama nema namjeru vraćati se na Otok. Engleski mediji nagađaju da bi Manchester City mogao i otpustiti Carlosa Teveza.

Komentara 4

CU
cupus
15:09 15.11.2011.

Ovaj frajer je stvarno frnut

NI
nisde
15:35 15.11.2011.

da je tebi mamić šef zbog ovoga bi ti uzeo sve što si zaradio u životu od nogometa,tako trebaju i u cityu pa kreni od nule razmaženi konju.

Avatar jebb
jebb
16:15 15.11.2011.

Cudna je stvar kad se fukara kruha najede, tijelo se rekuperira ali reakcije u glavi su nepredvidive... Za novce koje on zaradjuje mnogi ljudi bi i travu jeli bez pogovora, a za njegov ego je previse uci u igru sa klupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije