Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentincu je dosta
Povratak na članak

Carlos Tevez u štrajku, ne želi se vratiti u Manchester City

Carlos Tevez odbio je vratiti se u Englesku na sastanak s čelnicima Manchester Cityja.

Komentari 4

CU
cupus
15:09 15.11.2011.

Ovaj frajer je stvarno frnut

VL
NI
nisde
15:35 15.11.2011.

da je tebi mamić šef zbog ovoga bi ti uzeo sve što si zaradio u životu od nogometa,tako trebaju i u cityu pa kreni od nule razmaženi konju.

VL
Avatar jebb
jebb
16:15 15.11.2011.

Cudna je stvar kad se fukara kruha najede, tijelo se rekuperira ali reakcije u glavi su nepredvidive... Za novce koje on zaradjuje mnogi ljudi bi i travu jeli bez pogovora, a za njegov ego je previse uci u igru sa klupe.

VL
OB
-obrisani-
18:55 15.11.2011.

hehehehehehe tevez, oni iz juzne amerike pravi su i 100% analfabeti, pak ni poslije svih godina provedenih v engleskoj neznaju pricat engleski-heheheehehe a tevez je dokaz tome

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.