Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalski napadač razočaran ponašanjem navijača u Zenici

C. Ronaldo: Kada me nitko neće zaštiti, moram sam

cristiano ronaldo
J. Hadžić/dnevniavaz.ba
13.11.2011.
u 11:46

- Kada sam napadnut, nitko me ne pokušava zaštiti. Ako me nitko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam. Nekada izaberem ispravan put, nekada krivi. Vrijeđanja i slične stvari koje se događaju oko mene nisu korektne - ističe C. Ronaldo

Portugalski napadača i igrač madridskog Reala Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta diljem nogometnih terena. Portugalac nije bio pošteđen niti tijekom gostovanja u Zenici u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na EP protiv BiH.

Cristiana Ronalda su domaći navijači ometali laserskim svjetlom, a često su skandirali: Leo Messi. Tijekom treninga portugalski napadač više nije mogao izdržati, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača. Događaji iz Zenice i dalje se komentiraju u portugalskim medijima.

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
12:40 13.11.2011.

Preplaćeni **** bi morao naučiti nositi se sa slavom. Ovako dokazuje da je sirovina!

TE
The_E1
12:52 13.11.2011.

Kaj sad pokazao je srednji prst. Vau koji skandal. Brijem da bi i ja slićno učinio da me izazivaju

Avatar Idler 3
Idler 3
14:00 13.11.2011.

Rijetko dobar igrač, statističkih podataka od kojih se smrzneš, uz to još i bogat, slavan...o njegovom autu il ženskama možemo svi skup samo sanjat...itd. Zato ga luzeri mrze, a ostali gledaju kao igra i uživaju !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije