Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALERMO

Budan: Nije mi problem boriti se za mjesto u napadu

Igor Budan
Goran Kovačić
14.10.2009.
u 22:03

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Budan družio se s talijanskim novinarima uoči treninga svoga Palerma u srijedu.

Izrazio je zadovoljstvo svojim trenutnim statusom i formom.

- Osjećam se spremnim. Moje se stanje popravlja i nadam se da ću nastaviti tom stazom. Navijači su me uvijek podržavali, kao i klub, i sada bi sve trebalo biti lijepo - prenosi Corriere dello Sport izjavu Igora Budana, koji je najveći dio prošle sezone propustio zbog ozljede koljena.

Ove se sezone vratio na najbolji mogući način, postigao je pogotke u remijima svoje momčadi protiv Barija (1:1) i Rome (3:3).

- Zadovoljan sam svojim igrama, želim i dalje davati svoj doprinos. Nakon pobjede protiv Juventusa u prošlom kolu, moramo nastaviti tražiti istu igru i rezultat jer nismo daleko od vrha ljestvice. Moramo popraviti učinak u gostima - dodao je Budan čiji se klub nakon sedam kola nalazi na desetom mjestu Serije A s devet bodova.

Naš se 29-godišnji nogometaš bori za mjesto u napadu Palerma s Edinsonom Cavanijem, ali to ga ne čini zabrinutim.

- Natjecanje za mjesto u momčadi mi nikada nije bio problem - zaključio je Budan koji sa suigračima u sljedećem kolu gostuje u Livornu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije