Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan je, ali...

Boban: Cavani ne vrijedi 63 milijuna eura, vrijedi pola od toga

edison cavani
PA/Pixsell
09.04.2013.
u 09:25

Cavani je odličan igrač, ali to nije realna cijena. To je samo moje mišljenje, ali mislim da vrijedi pola tog iznosa

Edison Cavani u Napoli je stigao u ljeto 2010. godine, a otada je u 131 nastupu postigao 97 golova. Njegove odlične igre privukle su interes brojnih velikana, ali napuljski je klub postavio previsoku cijenu. Slaže se s tim i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban.

- On ne vrijedi 63 milijuna eura, koliko klub traži za njega. Cavani je odličan igrač, ali to nije realna cijena. To je samo moje mišljenje, ali mislim da vrijedi pola tog iznosa - rekao je Boban talijanskim medijima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije