Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA 'CALCIOPOLI'

Bivšem Juventusovom direktoru pet godina zatvora!

'Former Juventus general manager Luciano Moggi (2nd R) arrives in a court in Naples May 11, 2010. Lawyers defending Moggi, accused of procuring favourable referees for matches, had asked for 75 new pi
'STRINGER/ITALY'
08.11.2011.
u 22:15

Juventus je zbog afere u kojoj je sudjelovao i Moggi prebačen u Serie B te su mu oduzeta dva naslova.

Bivši direktor Juventusa Luciano Moggi osuđen je na pet godina i četiri mjeseca zatvora zbog sudjelovanja u aferi namještanja utakmica 2006. godine.

Skandal po imenu 'calciopoli' najveći je u povijesti talijanskog nogometa, a zbog njega su Juventusu oduzeti naslovi iz 2005. i 2006. te je nakon toga prebačen u Serie B.

Moggi je najavio žalbu napuljskom sudu, a njegov bivši kolega iz uprave Stare dame, Antonio Giraudo, već se žalio na dobivene tri godine zatvora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije