Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na okupu svi igrači

Bilić: Modrić je spreman fizički i psihički

Luka Modrić, Slaven Bilić
Dalibor Urukalović
30.08.2011.
u 15:45

Slaven Bilić napokon na okupu ima sve igrače, u ranim jutarnjim satima utorka jahtom su na Brač stigli Srna, Eduardo, Strinić, Kalinić i Jelavić, večer prije stigao je Mato Jajalo

– Svi smo tu, a situacija s Kranjčarom i Iličevićem nije se promijenila. Kod Nike, s obzirom na nalaz, skoro da nema šanse da bude spreman za Izrael, dok je kod Iličevića situacija malo više obećavajuća. Prerano je da me pitate za sastav – kazao je Bilić. Nema kukanja, odstupanja od plana i cilja, poručuje Bilić. A obavio je poseban razgovor s Lukom Modrićem.

Luka je spreman psihički i fizički. Dobar je, koncentriran na nogomet, s nestrpljenjem čeka utakmice. Apsolutno je fokusiran i to je za nas najbitnije – rekao je Bilić. Ide Bilić u sve detalje, izviješten je da će se temperatura za vrijeme utakmice s Maltom biti oko 27 Celzijevih stupnjeva.

– Bit će kako bude, na to ne možemo utjecati. Spremni smo na sve. Mi moramo biti top-razina i pobijediti bez obzira na uvjete – kaže Bilić.

Ključne riječi

Komentara 11

VA
Vatrenko
16:31 30.08.2011.

Jest, i Badelj bi tu mogao imati mjesta.... u pravu si

VA
Vatrenko
16:04 30.08.2011.

ne svidja mi se cinjenica da nece biti Kranjcara na terenu ali imamo kvalitativno dobru zamjenu: Perisic! Nadam se da nebi na kraju opet Mandzukica nasao u veznom redu. Ili mozda neke slicne eksperimente... Pleikosa/Kelava Corluka, Simunic, Lovren, Strinic Srna,, Vukojevic, Modric, Perisic Klasnic, Jelavic

CU
cupus
22:46 30.08.2011.

Pa nije vise beba da mora na dudu. sa 17 sam vodio copor radnika pa nikom nista...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije