Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRANJIĆU 65 MINUTA

Bez Olića i Riberija Bayern primio dva gola i izgubio

Danijel Pranjić
Reuters
20.03.2010.
u 17:49

Nogometaši Bayerna do 89. minute vodili su pogotkom Klosea, sve se činilo da će Bavarci stići do još jedne pobjede.

No, u posljednjih nekoliko minuta Bavarci su primili dva pogotka, izgubili i zakomplicirali svoju situaciju u borbi za naslov. Van Gaal nije mogao računati na Riberija i Olića, a naš Danijel Pranjić je nakon dugo vremena igrao od prve minute. No, njega je u 65. minuti zamijenio Timošuk, tako da nije u skupini igrača koji su posrnuli. Inače, odigrao je samo solidno. Bayern je posljednji put izgubio protiv HSV-a u rujnu.

Šimunićev Hoffenhiem stigao je do remija na gostovanju protiv Nürnberga, igrao je standardno dobro, a dobio je žuti karton. Stuttgart je pogocima Rumunja Marice nadjačao Hannover 2:0. Banovićev Freiburg stigao je do minimalne pobjede, a naš igrač sjedio je na klupi.

Rezultati 27. kola: Köln – Borussia M 1:1, Eintracht F – Bayern 2:1, Nürnberg – Hoffenheim 0:0, Stuttgart – Hannover 2:0, Werder – Bochum 3:2, Freiburg – Mainz 1:0.

Poredak: Bayern 56, Schalke 54 (26 utakmica), Bayer 53 (26), Borussia D 45 (26)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije