Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački kup, četvrtfinale

Bayern se provukao, Oliću poluvrijeme, Pranjiću klupa

\'27.07.2011, Allianz Arena, Muenchen, GER, Audi Cup 2011, Finale,  FC Barcelona vs FC Bayern , im Bild Ivica Olic (Bayern #11)  // during the Audi Cup 2011,  FC Barcelona vs FC Bayern  , on 2011/07/2
Pixsell
20.12.2011.
u 21:20

Umjesto Ivice Olića u igru je na poluvremenu za Bavarce ušao Mario Gomez, a Pranjića je trener opet "zaboravio" na klupi.

Bayern se doslovce provukao kroz iglene uši kako bi ušao u četvrtfinale njemačkog Kupa. Bavarci su slavili pobjedu 2:1 u gostima kod Bochuma, ali su pobjednički gol postigli u sudačkoj nadoknadi, a na poluvremenu su gubili 0:1. Pogotke za Bayern postigli su Kroos i Robben.

Ivica Olić igrao je upravo to prvo poluvrijeme, a onda ga je trener Heynckes zamijenio Gomezom. Danijel Pranjić nije ni ulazio u igru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije