Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI STOPER O SP-U

Barbarić: Ne mogu reprezentacije biti uigrane kao klubovi

Dinamo trening (1)
Goran Jakus/Pixsell
04.07.2010.
u 10:50

- Reprezentacije ne mogu biti tako dobro uigrane kao vrhunski klubovi - smatra Dinamov stoper.

U austrijskom Längenfeldu, na 1200 metara nadmorske visine, sa šminkerskim renault megane coupe cabrioletom posjetili smo igrače Dinama koji su ondje na pripremama. Mlađi Dinamovi igrači razgledali su automobil.

– Odlično izgleda, ali kad bih ga kupovao, bilo bi to za djevojku ili suprugu – komentirao je mladi stoper plavih Tomislav Barbarić. Koji će se opet morati boriti za svoje mjesto u udarnoj postavi. Trener Zajec ne stavlja njega i Bišćana zajedno, kaže da su previše slični po stilu igre.

– Konkurencija je opet jaka, ima nas dosta za tu poziciju, Mesarić je novi i pun želje za dokazivanjem, o Dariju Šimiću ne trebamo ni govoriti, svi znamo kakav je igrač. No, neću se predati, želim među prvih 11 – kaže Barbarić.

Zajedno sa suigračima prati SP u JAR-u.

– Moji su dojmovi jako dobri. Ne znam zašto se toliko kritizira igre, pa ne mogu reprezentacije biti uigrane kao vrhunski klubovi. A opet, bilo je odličnih utakmica i jako sam zadovoljan, moglo se uživati u dobrom nogometu – tvrdi Barbarić.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:53 04.07.2010.

Barbarić: Ne mogu reprezentacije biti uigrane kao klubovi. To se jasno vidjelo kod Engleza u kvalifikacijama. Naime da su bili uigrani uturili bi oni nama 15 ili 16 golova a tako su dali samo devet..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije