Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA LIGA

Balaban zabio u pobjedi Panioniosa

Boško Balaban
Zoran Grizelj
06.12.2009.
u 20:37

Nogometaši Panioniosa pobijedili su na svom stadionu AEK 3-1 u posljednjoj utakmici 13. kola grčkog prvenstva.

Pobjedu domaćih pogotkom je u 88. minuti potvrdio Boško Balaban, lijepo zabivši nakon akcije Panioniosa iz kontranapada.

Bio je to peti ovosezonski prvenstveni gol 31-godišnjeg Riječanina. Svih pet zabio je u posljednjih pet svojih nastupa. Na ljestvici strijelaca dijeli četvrto mjesto. Drugi je, s osam pogodaka, napadač Asterasa Daniel Cesarec, dok s devet golova ljestvicu predvodi napadač Panathinaikosa Djibril Cisse.

Zabio je Francuz jedan gol za Panathinaikos u 3-1 domaćoj pobjedi Atenjana nad Atromitosom. U domaćoj je momčadi utakmicu počeo Ante Rukavina. Igrao je do 71. minute, kada je zamijenjen.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rugovit
22:56 06.12.2009.

Sad će ga Bilić vjerojatno zvat u reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije