Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nyon i London nemaju komentara na istragu

Arsenal: Dinamo Zagreb? A koje je to godine bilo?

'20.07.2010.,Nova Gorica - Odigrana je druga utakmica 2. pretkola Lige prvaka. NK Luka Koper - NK Dinamo. Zoran mamic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
28.07.2010.
u 09:28

U HNS-u nema odgovora na pitanje zašto Zoran Mamić nije suspendiran dok traje istraga, kao što je bilo sa Šimom Zirdumom i osumnjičenima iz akcije "Offside".

Navodno namještanje susreta Hrvatskog kupa i pretkola Lige prvaka prenijeli su svi važniji svjetski mediji, ali nam to nije pomoglo da novinarskoj službi Arsenala objasnimo koji je susret u srži interesa:

– Dinamo Zagreb? Koje godine? – pitala je vesela Katie dodajući da nema službenog komentara te da za više mora provjeriti idućih dana s ljudima koji su 2006. bili u klubu.

U krovnoj kući europskog nogometa bili su standardno zakopčani do grla.

Što nam možete reći o istrazi vezanoj uz susret Dinamo Zagreb - Arsenal?

– Apsolutno ništa – smijući se rekla je zaposlenica odjela za odnose s medijima dodajući: – Dok traje istraga, Uefa ne daje komentare.

Traje li još istraga o tom susretu?

– Morat ćemo provjeriti s istražiteljima i stručnjacima, ali nemojte se previše nadati.

I dobro da se nismo nadali, jer je odgovor stigao u stilu Zorislava Srebrića, nekonkretan i ispunjen frazama. Da je šutnja zlato, potvrdili su i u HNS-u gdje su svi na "mute" dok se Srebrić ne vrati i pokuša objasniti što se događa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije