Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Ardiles: Levy će teško zadržati Modrića

Luka Modrić
AFP/Reuters
22.09.2011.
u 22:50

Legenda Tottenhama Osvaldo Ardiles vjeruje da će naš Luka Modrić prije ili kasnije otići iz kluba. Predsjednik Daniel Levy teško će zadržati hrvatskog reprezentativca

- Sva moć odluke je u rukama igrača. Nema nikakve šanse da klub zadrži nezadovoljnog igrača ako on želi otići. Ako Modrić želi napustiti klub on će to i učiniti. Naravno da ga je omela pomisao da će zarađivati mnogo više novaca. Ne bi bio čovjek da ostane hladan nakon toga – podvlači Ardiles te objasnio što za Luku znači ovih nekoliko mjeseci:

- Modrić će do Nove godine davati sve od sebe, Tottenham će od toga profitirati. Naravno, profitirat će i Modrić za kojeg će se ponovno zainteresirati brojni klubovi – zaključio Osvaldo Ardiles.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:31 23.09.2011.

samo naprijed Luka udvostruci si cijenu.

MI
MirkoCH
15:39 23.09.2011.

Modric je sazluzio i da igra u Barceloni sa iniestom i Xaviom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije