Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Abramovič "podebljao" ponudu, za Modrića nudi 34 mil. eura i Drogbu

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
14.06.2011.
u 10:55

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp dosad je odbio svaku ponudu za Luku Modrića. No, kako piše Daily Mirror, Chelsea je "podebljala" ponudu te bi Spursima uz odštetu od 34 milijuna eura mogli ustupiti i napadača Didiera Drogbu

Vlasnik Chelsea Roman Abramovič po posljednjim informacijama odlučio je smekšati Redknappa. Spursov menadžer uvijek je govorio samo lijepe stvari o napadaču Bjelokosne Obale te kako bi ga rado vidio u svojoj momčadi. A Abramovič to dobro zna.

Komentara 17

KL
klubuhb1
15:10 14.06.2011.

maknite više te glupe sr**, muka mi je od njih

VA
Vatrenko
11:51 14.06.2011.

ako ima i 5 posto istine u ovom clanku onda cemo gledati Luku na godinu u plavom dresu!

BU
Bubra
11:34 14.06.2011.

Za ovih 34 Mil mogao si je kupit cijelu Sloveniju tu svjetsku velesilu i Slovensku Ligu ,Gorenje i Pivovaru Lasko. I stalo bi mu jos koji Euro viska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije