Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE KRITIKE
Povratak na članak

Nizozemci udarili po dvojici vatrenih: Trebaju se duboko sramiti

- Njih dvojica bi se trebala duboko sramiti. Šutalo je strašno pogriješio kod prvog gola Santiaga Gimeneza. Niti u jednom trenutku nije pazio na organizaciju obrane i stalno se skrivao te je svu odgovornost prebacivao na 17-godišnjeg Jorrela Hata.

Komentari 2

KU
Kujttim
17:52 25.09.2023.

Ne razumijem te Nizozemce. Kupuju Hrvate, a ima toliko mladih i atletski besprijekorno građenih tamnoputih igrača. Kupili su Šutala i Sosu, sada neka šute i neka ih plaćaju.

VL
OK
OkošBokoš
15:28 25.09.2023.

Ti isti Hrvati su vas razmontirali i ligi nacija Znači nije problem u njima Prema tome cmizdrit i tražit nekog krivca vam ide jako dobro

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.