Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitsko zrcalo
Povratak na članak

"Nema-nikih-problema" Marković izigrao je Bilića, Srnu, Split...

Četrnaest godina trebalo je da se razbije mit o (ne)igranju Hrvatske u Splitu u kvalifikacijskim utakmicama

Komentari 44

VL
vladek
08:10 06.07.2011.

U kojoj državi se pitaju nogometaši,gdje bi igrali.Mislim da samo kod nas.Biliću odlazi Štimcu,a i uzmi si Srnu.

VL
OB
-obrisani-
08:17 06.07.2011.

Piskaralo taj grafit vazi i za tebe!Igrala je repka i u Splitu pa smo se poslije te tekme jedva izvukli sa novcanom kaznom a covjek tvoga uma o tome nijednu rijec da napise.

VL
BZ
Branko Zajec
08:26 06.07.2011.

Kome služe \"novinari\" tipa Maršić? Kome služi mrzitelj i provokator koji svojim napisom lažno prikazuje stanje oko reprezentacije ? Poznate su činjenice. Još prije odigravanja posljednje utakmice u Splitu, donesena je odluka i raspored igranja preostale tri utakmice reprezentacije. Redosljedom Split, Zagreb Rijeka odlučen je raspored igranja. Sada tendencioznim pisanjem Maršić pridonosi novim sukobima na relaciji HNS-Split. Trebao je upitati ljude iz uprave Hajduka za \"probleme\" i sve bi saznao.Poštedio bi sebe neznanja, a nas neistina.

VL
DU
Deleted user
08:31 06.07.2011.

c 55 , ja se u potpunosti slažem sa tobom.... , samo nemožemo generealizirati budale. Jer ta svastika se može desiti i u Zg i Os , Ri... , taj koji je u splitu istaknuo tu zastavu mogao je doći u bilo koji grad gdje se igra utakmica i istaknuti tu zastavu. To je stvar kontrole na ulazu u staion. Ja sam Zagrepčan (rođeni) , dinamovac i jedva čekam da se sruši to ruglo od stadiona (mislim da trenutno maskiranje neće puno dionijeti) i da se napravi stadion sa kojim ćemo biti ponosni i mi Zagrepčani i dinamovci kao i cijela Hrvatska. Ona verzija sa \"plavim paklom\" izgleda mi prekrasna. A gdje će se igrati utakmice , meni je ionako svejedno... , gdje se igrale ja idem na utakmice , samo ako nabavim kartu !!!!!

VL
OB
-obrisani-
08:43 06.07.2011.

Ma pustite vi nasa piskarala.... To im je u krvi,dok je takvih nikad istine iz njihova pera... Idemo dalje,ne treba se na njih osvrtati..Pisu , pljuju po necijem naredjenju..

VL
DU
Deleted user
08:51 06.07.2011.

Ozren Marsic je ovaj tekst napisao pod uticajem emocija. Tekst nije objektivan. I ja sam za to da repka igra u Splitu ali ovakav tekst nije za tako ugledne novine kao sto je vecernji List. Misljenja sam da bi ga administrator trebao izbrisati.

VL
DU
dubrovnik2011
09:01 06.07.2011.

marsicu,pa kako te nije sram.potrudi se pa dodi do izraelskog saveza pa vidi sto su oni IZRICITO trazili.znate li vi uopce kakvi su protokoli kod dolaska zidovskih ekipa i reprezentacija,a nakon munchena?!pa zenska kosarkaska reprezentacija ne mrda nigdje bez hrpe tjelohranitelja a ne nesto drugo.ili da nam se jos jednomdogodi ona svastika,pa da izbijemmedunarodni incident,ali doslovno.to nisu stvari s kojima se mozemo kockat.sta si ti marsicu dobio amneziju,pa neces da kazes kako je baceno 80000 eura na kaznu radi neke budale dole,ali je turbi bitno kada se u 12 kvalifikacijskih utakmica toliko ostavi slovencima za pripreme.onda ne prestajete lajat o tome.ali ovo je valjda navijacki folklor,pa onda neka hns placa

VL
SV
sven222
09:02 06.07.2011.

06.07.2011. u 08:17h C55K9.9X1 je napisao/la: ___________________________________ da nije možda Split kriv i za sve one kazne koje su bile prije, zbrojite pa da vidite iznos....to je bila zadnja kap...i nije to repka samo Zagreba i okolice ili misle pojedinci da je????

VL
VA
Vatrenko
09:10 06.07.2011.

kad sam procitao clanak sam se bojao da nece opet zatrovati cijelu naciju. Medjutim, citajuci vase komentare svatijo sam da i nismo tako naivan i glup narod kao sto sam sumljao. Ovakvi clanci me posijecaju na novinarstvo u bivsoj jugi.. Nazalost ovo je ta tamna strana demokracije i moras postivati i njegovo misljenje.. Nedajmo se hrvati... jedan smo narod!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:19 06.07.2011.

\".......ovakav tekst nije za tako ugledne novine kao sto je vecernji List.\" E moj blesko, VL je dalje od \"uglednih novina\" nego Srbi od postenja.

VL
OB
-obrisani-
09:24 06.07.2011.

kokodrilo, i ti imaš pravo, nažalost al tako je ,jer ovo su odavno prestale biti ugledne novine, u hrvatskoj ne postoje ugledne i relevantne novine, samo smeće, veče ili manje, a ovaj člnak koji pokušava raspiriti nekakve animozitete je dno dna, jedno je raspirivati između navijača dinama i hajduka, mada me i to smeta, a ovo je puno opasnije, zapamtite vi u verčernjem, NISMO SVI BAŠ TOLIKO BLESAVI KOLIKO MISLITE

VL
Avatar feudalac
feudalac
09:24 06.07.2011.

Pokvareni članak od pokvarenog novinara u pokvarenom listu. Izmišljanje i provociranje sukoba vaša je zadaća. Zašto? Zato jer vas plaćaju da tako pišete? Štimac plaća? On će razj***** sve samo da dođe na vlast. Tako je i Sanader krao u ime viših ciljeva. E ne ćeš lopino. Nakon svih onih huliganskih ispada na Poljudu samo nam treba da Maleš dočeka židove s ustaškom kapom na glavi.

VL
NI
nisde
09:30 06.07.2011.

za sljedeće nerede na bilo kojem stadionu gdje igra reprezentacija treba kazniti velikom novčanom kaznom ove novinare. oduvijek su oni provokatori i glavni krivci što se događa ili se događalo na stadionima.počevši od bbb i torcide pa nadalje. rušitelji i pljuvači sve što je hrvatsko.

VL
OB
-obrisani-
09:32 06.07.2011.

ovaj članak je sramota čak i za večernji

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:17 06.07.2011.

da - a vjerovatno je markovic mahal i sa kukastim krizem na utakmici samo da bi zahebao split.....svi lupetaju o \"neviđenoj atmosferi\" koja je zapravo bila ko i svaki put na repki (osim kukastih krizeva i slicnog sranja), a k tome je i onaj infantilni igrokaz torcide skoro kostal repku...jasno je da su poslije tekme svi podilazili splicanima, njima se uvije mora podilazit inace stalno kukaju o nepravdama i urotama, ali realno, niko ne spominje recimo slavonce, koji su najvatreniji i najposteniji navijaci repke, klubski neobojeni koji navijaju bez incidenata - sta oni nisu zaslluzili da repka igra na njihovim stadionima? - ja sam isto protiv monopola maksimira, nek se repka preseli na druge stadione, nek probaju odigrat u osijeku pa da osjete pravu atmosferu bez hajukovih zastava i kukastih krizeva ii makljaze i demoliranja....ali o tome piskarala nikad ne napisu ni slova....

VL
OB
-obrisani-
10:44 06.07.2011.

A zašto bi se moralo igrati u Splitu? U svim uređenim državama igra se u glavnom gradu. A Ako ćemo igrati van glavnog grada zašto se ne bi igralo u Osijeku, rijeci, Varaždinu, Puli, slavonskom Brodu? Pa nije ova reprezentacija Bilićeva prćija. I Štimćeva. Uostalom na zadnjih osam od devet međunarodnih utakmica odigranih u Spliu, što Hajduk što reprezentacija, bili su izgredi i morale su se plačati kazne FIFI. Pa dokle će se to tolerirat

VL
VK
vječni krojf
10:57 06.07.2011.

Svasta.Svi kao mala djeca. Mi hocemo igrati u Splitu i to bi morala biti gotova stvar.Sta igraci imaju tu komandirati,nek oni paze da se plasiraju za EP a za drugo nek brinu oni koji su za to placeni.Kako bi bilo da radnici neke firme kazu mi cemo samo tamo raditi.Gdje to ima da igraci odlucuju gdje ce se igrati.Ako se odigrala ta utakmica sa Gruzijom u Splitu i izborena je pobjeda to sad ne znaci da ce se igrati samo u Splitu.Zasto Splicani nisu protestirali u bivsoj drzavi gdje su se uglavnom utakmice idigravale u Beogradu tu i tamo neka u Zagrebu,ali splicani su sutili.Moraju svi znati da je Zagreb ipak glavni grad Hrvatske i geografski je pogodan jer i slavonci bi dosli na utakmicu i lakse im je doci u Zagreb nego putovati na kraj svijeta.

VL
SA
Sandi
11:05 06.07.2011.

Nakon što su novinari Sprtala jučer cijeli dan prepisivali raznorazne nebuloze sa raznoraznih portala, ovaj se kvazi novinar jako namučio da bi smislio ovaj isprdak od texta.. Nako one vratolomije sa Gruzijom, Bilić i Srna, trebali bi se pokriti ušimaa i igrati u Dugom Selu ako treba i jasno i nedvosmisleno osuditi događaje na Poljudu.. Nema to veze sa HNS-om, Splitom, Zagrebom, sjeverom, jugom.. to je jednostavno nedostatak kulture.. A od toga pati i dotični novinar.. Članak za Pulitzer-a..

VL
VK
vječni krojf
11:09 06.07.2011.

Splicani hoce da im se HNS ulizava ali neznam zasto bi se morao.Neredi su na poljudu normala.Njihovo hukanje Dinamovim brazilcima ipak nije zaboravljeno.To je veliki rasizam,i treba sa njima biti vrlo oprezan kad je u pitanju organizacija.Dosad se nisu bass dokazali.Civilizacija u manjku.

VL
ST
stina
15:41 06.07.2011.

Nekad Beograd, danas Zagreb, isti kua.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.