Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo blamaža
Povratak na članak

Zoran Mamić ljutit: Na odlasku sam!

- Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima – rekao je razočarani trener Dinama

Komentari 36

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
18:39 29.10.2014.

Riješi nas muka i napusti Dinamo zajedno sa svojim bratom! Za Dinamo bez Mamića!

VL
Avatar pekarr
pekarr
18:13 29.10.2014.

...zanimljivo je kako svi tek nakon pobjede ponude ostavku...

VL
Avatar mariozgb
mariozgb
18:21 29.10.2014.

ti ne shvacas da nisi trener za dinamo,da ti nije brata nikad nebi ni igrao niti bio trener u dinamu

VL
Avatar vh1
vh1
20:24 29.10.2014.

Eeee, da je Gavrilo Princip promašio. Sada bi u Bosni čuvao ovce, a Zagreb nikad ne bi vidio i Dinamo bi se zvao Građanski.

VL
AN
Andreeejjj
20:10 29.10.2014.

Zdravkeeec...kasniš već skoro godunu dana...ajde bježi što prije!!!

VL
FL
flat
19:43 29.10.2014.

Budi pravi čovjeki i daj ostavku. ..

VL
L0
luena 01
19:13 29.10.2014.

Ma taj je na odlasku ko i brat mu... §:-))

VL
BU
bumtresurnebes
18:12 29.10.2014.

Skup razmaženih "zvijezda" od kojih nijedan ne može igrati u ozbiljnom europskom klubu, koje mi plaćamo kroz porez i prirez, kao i tvoju trenersku plaću. Zapitaj se jesi li zaslužio tu plaću Zorane, i onda donesi odluku o ostavci. Iako, ne vjerujem da bi klub (kad kažem klub zna se na koga mislim) doveo nekog pravog trenera jer se već godinama mučimo s razno raznim učenicima nogometa, jedini koji su donekle imali kredibilitet su bili Vah i Soldo koji su rekli bye bye kada su shvatili u što se upuštaju...

VL
TA
tarzan
19:47 29.10.2014.

Daj Bože da misli ozbiljno jer da je na njegovom mistu pravi trener ova bi momčad igrala daleko bolje i uspješnije

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:19 29.10.2014.

ja mislim kak bi trebal doc cudesni jurcic, pomoćnici cacic i ivankovic!!!

VL
CR
crocro
08:02 30.10.2014.

Mora se u javnosti stvoriti dojam da će on sam podnijeti ostavku, a ne da je poput svih ostalih trenera protjeran. Ako si protjeran nemaš mjesta u Dinamo a ako si sam podnio ostavku, možda dobiješ neku drugu funkciju. Uostalom, tko još može pomisliti da mu braco Zoran nije rekao:"Hajde, sam najavi odlazak, ja te nemam srca protjerati, brat si mi, pa mi to učini".

VL
VL
vladek
06:48 30.10.2014.

Cico Kranjčar bi blo odlično rješenje

VL
FR
fros
00:10 30.10.2014.

povedi i brata da opet možemo biti normalan klub.

VL
ST
stefj
19:52 29.10.2014.

Ma to je kup, tu se može svašta desiti, ispadao je Dinamo od raznih bisera iz kupa... Mada, vidi se da Mamić ima problema s postavljanjem ekipe i motiviranjem igrača. To je vjerojatno stvar neiskustva. Mada, moram priznati da Dinamo sada izgleda puno bolje nego s Jurčićem ili Ivankovićem, ono je bilo negledljivo... No, čini se da Mamić ima jedan problem koji je naslijedio od navedene dvojice, a to je da igra na statistiku i kontrolu, dok bi zapravo trebao igrati da ne primi gol i da postigne gol. Sama kontrola igre i posjed lopte ne znači da će ekipa dati gol i pobijediti... Ovo što pokušava organizirati Mamić je igra koja zahtijeva kvalitetnog fantazistu u srednjem redu, a to Dinamo nema. Donekle bi to mogao odigrati Antolić, ali je spor i previše carini loptu. Machado koji je doveden da bi to igrao je čisti promašaj. Ostali su defenzivci. Kada takav nedostaje, onda sva kreacija ovisi o krilima, te ako protivnik duplira obranu na krilima, Dinamo je u velikim problemima. Naročito kada na krilu igraju Antolić i Pivarić... No to je problem trenera, koji ne zna prilagoditi igru svom igračem kadru, da iz njega izvuče maksimum.

VL
MT
mladen.turcic
19:37 29.10.2014.

nema veze sad cemo salzburg zgazit za kaznu,sve je to igrokaz

VL
CR
crocro
07:59 30.10.2014.

Zdravko Mamić: "Braco, hajde najavi svoj odlazak, već su nešto smisliti za tebe". Zoran Mamić: "Dobro brate, samo smisli isplativo uhljebljenje". Prema tome ja mislim da to nije odluka Zorana Mamića, već mislim da mu je više puta zvonio mobitell za vrijeme utakmice.

VL
CR
crocro
08:10 30.10.2014.

vladek u 06,48. Mislim da Cico ne bi bio rješenje za Dinamo. Dinamo treba i čvrstog trenera i psihologa i pedagoga. Ta osoba je Matjež Kek. Samo kada bi se on kojim slučajem upecao za Dinamo to bi bio pun pogodak i jedino pravo rješenje poslije Vahe. Ali to je gotovo nemoguća misija, jer tada ioli ne bi bilo braće Mamić ili ne bi bilo Matjaža Keka. Jer Kek i Mamić ne bi bila dobitna kombinacija. To je što se tiče trenera u Hrvatskoj. Drugih sposobnih trenera za Dinamo u Hrvatskoj N E M A!

VL
CR
crocro
08:17 30.10.2014.

Istaknuo sam malo prije da u Hrvatskoj za Dinamo nema trenera osim eventualno Matjaža Keka i o tome sam dao svoje mišljenje u 08,10 sati. Ako bi se već morao naći trener za Dinamo a da to nije Matjaž Kek, onda bi tu ulogu privremeno a ovisno o rezultatu možda i duže, povjerio Goranu Vlaoviću.

VL
CR
crocro
08:33 30.10.2014.

Sada je jasno da je Zoran Mamić bio uhljeb na mjestu trenera Dinama. Nikakve rezultate nije postigao a što nebi i trener neke selske ekipe. On nema autoriteta pred igračima. On niti zna zadaće uspješnog trenera i zbog toga ga igraći nevoljko slušaju jer i sami igrači su međusobno složni da ih se krivo vodi do uspjeha. Igrači znaju da u Dinamo vlada sukod interesa jer je brat Zdravko Mamić za trenera postavio svojeg brata Zorana Mamića. I igrači vide da u krivom vođenju kluba ne reagira taj isti Zdravko Mamić koji je protjerao sve trenere prethodnike zbog puno manjih propusta. Tako je Dinamo razjedinjen, nepovezan, oscilatoran a igrači su zabrinuti za svoju budućnost. Sada kada je Dinamo koliko toliko pokrpao svoj igrački fond kojim bi mogao biti dostojan protivnik europskim klubovima, sada nema kompetentnog trenera koji ima znanje i autoritet kao i poštovanje igrača. Igrači ga percepiraju kao nametnutog trenera uhljeba od strane svojeg brata, pa i na račun štete kluba. Ali Zoran Mamić kojemu je brat vjerojatno signalizirao da se sam makne, ipak će imati zapisano da je nekada i on bio trener velikog Hrvatskog kluba. To je i bila njegova misija pa makar i kratko trajala. Prema tome ako je cilj braće Mamića da se Dinamo samo protokolarno kvalificira u Europu i u tome uspije na račun prvoga mjesta u HNL-u, onda je to veliki dugoročni neuspjeh Zorana Mamića. On je Dinamo primio kao prvaka i kvalifikanta lige prvaka i Europske lige i tako ga ostavlja. Što je drugo napravio? Ništa. Da ge je samo učvrstio da dočeka proljeće u ligi prvaka, e to bi bio korak naprijed. A uz loše stanje Dinama, da sutra obojica odu, ostaviti će i najveće europsko ruglo, oronuli stadion u Maksimiru. A vi ga dižite u nebesa i jednoga i drugoga, a doći će na ono o čemu ističem godinama jer se sve u najmanji zarez do sada poklopilo i dogodilo. Hvala na strpljenju.

VL
HL
HV_LAKI102
20:12 29.10.2014.

Jos nije vrijeme za ostavku,prvo moras da se iskupis za poraz protiv Salzburga.Dinamo nije losija ekipa od Salzburga nit je njihov trener Adi Hüter bolji od tebe,losa taktika nas je ukopala.Ako mislis da ih pobjedimo moras da ih nahvalis daa su velika ekipa,da su apsolutni favoriti.da imaju sjajnu ekipu,da im podignes rep da im ga muski zavucemo, sa 3:o za nas.Podebljaj odbranu,imaju brzu kontru,Nasi su tehnicki dobri,nemaju neku brzinu,ali ako ih bude islo i ako bude sportske srece, nadam se trojki.Ako ponovo izgubis od Red Bulovaca,posteno bi bilo da das ostavku.Novi trener naj bolje bi bilo da bude neko iz Bundes Lige.Svabu bi postovo i brat Zdravko,BBBnavijaci,Premijer,igraci i svi zadovoljni.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.