Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon treninga

Navijači paintball puškama napali Schildenfelda i suigrače

Gordon Schildenfeld (1)
Press Association/PIXSELL
19.10.2012.
u 18:04

Učinit ćemo sve da otkrijemo tko stoji iza ovog napada i počinitelje ćemo dovesti pred sud

Navijači moskovskog Dinama, za koji nastupa i hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld, nakon treninga ruske momčadi dočekali su igrače i napali ih puškama za paintball. Veznjak Alan Gatagov otkrio je za ruske medije da su pogođeni mnogi igrači, a njega su navijači pogodili u glavu.

– Ne mogu naći prave riječi za to što se dogodilo. Zar bi svatko od nas trebao unajmiti privatnog tjelohranitelja? – pita se Gatagov.

Navijači su očito nezadovoljni igrama svog kluba koji se trenutačno nalazi na 13. poziciji, čak 17 bodova iza vodećeg Anžija.

– Sigurni smo da se radi o planiranoj i organiziranoj akciji. Ovo je izazov za klub, a na njega ćemo odgovoriti na najčvršći mogući način. Učinit ćemo sve da otkrijemo tko stoji iza ovog napada i počinitelje ćemo dovesti pred sud – stoji na službenoj stranici kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

MC
mcqueen
21:03 19.10.2012.

maminjo organiziraj jedan paintball za boyse prije PSG-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije