Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U KATALONIJI

Nakon debakla u Ligi prvaka Barcelona nastavlja tražiti trenera. Kandidat je legenda kluba

SP Rusija: Navija?i Meksika na utakmici Njema?ka - Meksiko
Foto: Bevilacqua Giuliano/ABACA
1/5
17.04.2024.
u 18:56

Kako naglašava i sam Mundo Deportivo, cijelo pitanje Xavijevog odlaska ili ostanka u klubu nije do kraja riješena. Ukoliko se Hernandez odluči oprostiti od kluba, Marquez ima podršku obzirom da poznaje klub i vodstvo, a postiže i dobre rezultate s momčadi

Aktualni trener Barcelone Xavi Hernandez najavio je da će na kraju sezone napustiti klupu katalonskog velikana. Nakon niza mješovitih rezultata u domaćem prvenstvu, zbog kojih sedam kola prije kraja za vodećim Real Madridom zaostaju osam bodova, uslijedilo je šokantno ispadanje iz četvrtfinala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina. Nakon što su u uzbudljivoj utakmici na Parku prinčeva slavili rezultatom 3:2, Katalonci su kod kuće doživjeli pravi šok i izgubili s čak 4:1. Predsjednik kluba Joan Laporta rekao je početkom tjedna kako će na kraju sezone razgovarati s Xavijem.

Katalonski list Mundo Deportivo piše kako će Laporta vjerojatno pokušati nagovoriti Xavija da ostane u klubu obzirom da mu ugovor ističe tek u ljeto iduće godine. Međutim, ukoliko Hernandez ne promijeni svoju odluku, pišu kako bi umjesto njega klupu mogao zauzeti Rafa Marquez. Meksikanac je u Barceloni igrao od 2003. do 2010. godine i osvojio čak 11 trofeja. Aktualni je trener druge momčadi Barcelone.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappéa i društvo

SP Rusija: Navija?i Meksika na utakmici Njema?ka - Meksiko
1/8

Po završetku igračke karijere 2018. godine, radio je kao sportski direktor meksičkog Atlasa i trener mlade momčadi RSD Alcale. U Barceloni se zaposlio prije dvije godine. Drugu momčad kluba vodio je u 72 navrata. Po utakmici prosječno osvaja 1.69 bodova te je trenutno drugi na ljestvici španjolske treće lige.

Kako naglašava i sam Mundo Deportivo, cijelo pitanje Xavijevog odlaska ili ostanka u klubu nije do kraja riješena. Ukoliko se Hernandez odluči oprostiti od kluba, Marquez ima podršku obzirom da poznaje klub i vodstvo, a postiže i dobre rezultate s momčadi koju vodi. Osim toga, on je manji financijski izdatak od dovođenja vanjskog trenera profila koji odgovara Barceloni. 

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije