Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ RESTRIKCIJA

Na Svjetskom prvenstvu ostali samo oni kod kojih je seks dozvoljen

Brazil navijačica
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.07.2014.
u 22:00

Izbornici koji su svojim reprezentativcima branili seksualne odnose tijekom prvenstva, otišli su kući ranije.

Zanimljiv detalj "iskopali" su brazilski mediji. Naime, sve reprezentacije kojima je bio zabranjen seks tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva su ispale, a u četvrtfinale je prošlo njih osam čiji su izbornici to dozvolili svojim igračima.

Dokaz je to da restrikcije nisu dobre, da su više odvraćaju pažnju no što bi odvraćalo to što se brani. Tako je Fabio Capello 2010. godine u Južnoj Africi zabranio suprugama engleskih nogometaša da posjećuju nogometaše i to je bilo loše, kao i njegovi stavovi o Twitteru ili Facebooku. S Engleskom nije napravio značajniji rezultat, a potom ni s Rusijom.

Očito je osam izbornika koji su odveli svoje reprezentacije tako daleko "potkovano" i znanjem o psihologiji pa su znali pronaći najbolji mogući pristup, a pod njime se podrazumijeva dozvoliti seks svojim reprezentativcima. Oni su im vratili na najbolji način - pobjedama.

>> Svjetsko prvenstvo nikad u povijesti nije imalo ovakvo četvrtfinale

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
23:14 04.07.2014.

sex opušta...kao i kupanje u bazenu bez gaća, ali svi ne misle isto

TN
True_neutral
00:12 05.07.2014.

lakše uđe u mrežu nakon što uđe.. :)

GR
GRGOO
08:09 05.07.2014.

Ma ljudi ništa bez seksa. Pa države su počele propadati jer nema seksa, a da ne bi sportaši koji pucaju od energije. Što manje seksa to manje beba, što manje beba manje radne snage, što manje radne snage, manje mogućnosti da netko zaradi za one koji su ostarili. Eto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije