Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIM JE ŠOKIRAN

Mučni incident: Izbodena dva navijača, a moglo bi uslijediti ono čega se svi u gradu pribojavaju

Screenshot: X.com
07.03.2024.
u 13:05

Utakmica zbog koje je više od četiri tisuće engleskih navijača došlo u Rim igra se večeras, a Talijani strahuju da će se incidenti nastaviti

Večeras se diljem Europe igraju prve utakmice osmine finala Europske lige ili Konferencijske lige. Dok je naša pažnja uglavnom usmjerena na dvoboj Dinama i PAOK-a u KL, dvoboj Europske lige u Rimu će od 18.45 sati igrati Roma i engleski Brighton. A večer prije tog dvoboja dogodio se veliki navijački incident.

Naime, dva engleska navijača napadnuta su, izbodena noževima i opljačkana kod ulice Via Cavour. Engleski navijači, jedan 28-godišnjak i jedan 27-godišnjak, ušli su u pub u ulici Via Monte Polacco šepajući, krvave odjeće i tražeći pomoć. 

Ubrzo je na lice mjesta stigla policija koja je sastavila zapisnik. Prema dostupnim informacijama, šest-sedam maskiranih navijača Rome izdvojilo je tu dvojicu nesretnih Engleza nasred ulice. Bilo je naguravanja, a onda su razbojnici ukrali novac, dokumente i neke druge osobne vrijedne stvari Englezima. Pritom su bile vidljive i tri ubodne rane od noža na bedrima navijača Brightona.

Unesrećeni su odmah prevezeni u bolnicu, a policija se nada da će u rasvjetljavanju ovoga slučaja pomoći nadzorne kamere brojnih ugostiteljskih objekata u blizini. Inače, u Rimu se ovoga četvrtka očekuje oko četiri tisuće navijača Brightona. Talijani strahuju da će se navijački incidenti u grad preliti i nakon utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije