Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci otkrili mogući 'potres'

Modrić se žestoko posvađao s predsjednikom Reala, otkrili i razlog!

Modrić
Foto: Reuters
1/6
09.05.2018.
u 20:50

Luka je prilično nezadovoljan tom odlukom, pišu španjolski mediji

Priče o dolasku Brazilca Neymara u Real postale su sve glasnije. Iako je prije godinu dana još igrao u Barci, a tek prošlo ljeto prešao u PSG, čini se da bi brazilski nogometaš već ovog ljeta mogao potražiti novi izazov.

Eduardo Inda, bivši urednik u El Mundu i Marci, tvrdi da je taj transfer blizu realizacije i da bi mogao službeno biti objavljen i prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Istina je da je Neymar nezadovoljan u Parizu i da razmišlja o promjeni kluba, a kraljevski klub navodno je spreman platiti 260 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer u povijesti nogometa. Prema pisanju španjolskih medija, u tom transferu mogao bi im pomoći i njihov sponzor Adidas, koji bi s Realom uskoro trebao sklopiti povijesni sponzorski ugovor.

No, tu počinju problemi jer bi oni inzistirali na tome da Neymar u Realu nosi ''desetku'', a ona trenutačno pripada miljeniku publike Luki Modriću. Hrvatski nogometaš dobio je veliku čast nositi taj broj na dresu koji su u povijesti nosile brojne legende i izgleda da ga neće olako pustiti. 

Štoviše, Diario Gol piše kako je došlo do velike svađe između njega i predsjednika kluba Florentina Pereza.

"Nisu svi igrači sretni zbog dolaska Neymara, ima i onih kojima to neće najbolje sjesti. Među njima je i Modrić. Ne zbog toga što će ovaj imati veću plaću, ne ni zbog toga što ima loš odnos s njim, već zbog toga što bi uzeo njegov dres s brojem deset", stoji u tekstu.

U svakom slučaju, čini se da bi taj transfer mogao izazvati brojne kontroverzije, a čelnici Reala trebaju smiriti strasti na svim stranama i obaviti to tako da zadovolje sve.

Ključne riječi

Komentara 30

ZA
zagi101
22:30 09.05.2018.

koja glupost od vijesti

BI
billynik
23:09 09.05.2018.

KOje fake novinarstvo.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
21:59 09.05.2018.

ma daaaaaaaaa ahahaha koji fake news... najskromniji lik ikad, i sad kao on realu uvjetuje tko može doć...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije