Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima još

Mitar Mirić uz Dinamove zastave: Izašla još jedna snimka Mamića u totalnom zanosu!

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
11.08.2020.
u 14:25

Mamić je najprije iz srca zapjevao pjesmu koju je napisao nedavno preminuli glazbeni velikan Rajko Dujmić Košulja plava

Kao što smo o tome već pisali u nedjelju, Zdravko Mamić, prvi čovjek Dinama koji se nalazi u bjekstvu od hrvatskoga pravosuđa i trenutačno prebiva u Međugorju, pojavio se ovih dana na jednoj svadbi u Grudama te je preuzeo glavnu ulogu na pozornici. 

Iz srca je zapjevao pjesmu koju je napisao nedavno preminuli glazbeni velikan Rajko Dujmić "Košulja plava", a emocije su mu dodatno proključale kada je vidio da je netko od uzvanika na podij donio Dinamovu zastavu.

Ipak, nije tu stalo kao što se prvotno mislilo. Nastavio je Mamić s nastupom i kasnije tijekom večeri, pa zapjevao pjesmu koja mu je jedna od omiljenih i koju je već više puta izvodio ispred kamera.

Riječ je o skladbi srbijanskog folk pjevača Mitra Mirića "Ne može nam nitko ništa", a snimka tog glazbenog-scenskog performancea je u međuvremenu osvanula i na YouTubeu.

Donosimo kraću verziju s YouTubea, dok nešto dužu posjeduje portal Index.

Komentara 21

BL
bluescreen
15:30 11.08.2020.

Zdravko legendo.

AP
apathylolz
14:29 11.08.2020.

Netko pjeva na svadbi!? I to je sad postala vijest? Ima jos koja svadba di je pjevao? Koje smece od novina

GO
Gorskivuk5
22:14 11.08.2020.

Mamić lako pijeva što želi. Pravi autor članka bi stavijo svoj podpis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije