Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što se događa?

Misteriozna ozljeda Dejana Lovrena: Zbog nje je morao napustiti Englesku

Liverpool - Chelsea, Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.02.2017.
u 09:03

Hrvatski stoper je na liječenju kod uglednog Hansa Wilhelma, liječnika njemačke nogometne reprezentacije.

Iako su prvi pregledi pokazali da nema oštećenja i kako je sve u redu s koljenom Dejana Lovrena, ozljeda je, čini se, ipak ozbiljnije prirode. I hrvatski reprezentativac vuče je već dulje vrijeme pa je stoga odlučio reagirati njegov trener Jürgen Klopp.

The Sun piše da ga je poslao na liječenje kod uglednog Hansa Wilhelma, liječnika njemačke nogometne reprezentacije koji je radio i sa velikim zvijezdama - bivšim kapetanom redsa Stevenom Gerrardom, trkačem Usainom Boltom i trkačicom Paulom Radcliffe.

Lovren je ozljeđen od 31. siječnja pa je propustio utakmice s Tottenhamom (2:0) i Hullom (0:2), a predviđa se kako bi se mogao vratiti na teren kroz dva tjedna.

Hrvatski reprezentativac ove sezone upisao je 23 nastupa te dva pogotka te bi nakon tretmana kod n jemačkog stručnjaka trebao biti spreman za ubitačni premierligaški ritam.

>>Lovrenova potresna ispovijest: Oko mene su se događale grozne stvari i ja sam mogao poginuti

>>Navijači se obrušili na Lovrena: Ima samopouzdanje pijanca i koordinaciju alkoholičara izbačenog iz kafića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije