Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 295

Miočić iz publike gledao borbe na kojima je on trebao biti glavni događaj

Stipe Miočić
Foto: Printscreen
1/6
13.11.2023.
u 19:04

Na priredbi se održala borba koja je zamijenila okršaj Jonesa i Miočića, a u njoj je pojas privremenog teškaškog prvaka osvojio Englez Tom Aspinall (14-3) pobijedivši Rusa Sergeja Pavloviča (18-2) nakon samo jedne minute i deset sekundi borbe.

Nakon što mu je zbog ozljede Jona Jonesa propala borba za naslov prvaka teške kategorije UFC-a, američki borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić među publikom u kultnom Madison Square Gardenu u New Yorku gledao je priredbu UFC 295. Na priredbi se održala borba koja je zamijenila okršaj Jonesa i Miočića, a u njoj je pojas privremenog teškaškog prvaka osvojio Englez Tom Aspinall (14-3) pobijedivši Rusa Sergeja Pavloviča (18-2) nakon samo jedne minute i deset sekundi borbe.

Iako je Rus na samom početku zadao ozbiljan udarac, Aspinall ga je uskoro dočekao s desnim direktom, drugim direktom poslao ga na pod, a onda ga nastavio udarati i natjerao suca na prekid borbe.

Glavna borba večeri bila je ona za upražnjeno mjesto prvaka poluteške kategorije, a u njoj je Brazilac Alex Pereira (11-2) svladao Čeha Jirija Prochazku (29-4-1).

Nakon što je Jamahal Hill zbog teške ozljede tetive morao odustati od statusa prvaka, Pereira je postao novi prvak nokautiravši Prochazku u drugoj rundi. Brazilac je tako postao prvi čovjek u povijesti UFC-a koji je postao prvak i u srednjoj i u poluteškoj kategoriji. 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije