Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PRVAK

Francis Ngannou se želi boriti sa Stipom Miočićem!

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
01.11.2023.
u 14:22

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije je na priredbi u Rijadu u deset rundi dobro namučio Kralja Cigana, ali je na kraju izgubio podijeljenom odlukom sudaca.

Francis Ngannou je bez obzira na poraz u svom boksačkom debiju prošlog vikenda protiv Tysona Furyja pokupio velike simpatije boksačkih fanova širom svijeta.

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije je na priredbi u Rijadu u deset rundi dobro namučio Kralja Cigana, ali je na kraju izgubio podijeljenom odlukom sudaca, piše Croring.

Posebno će se pamtiti treća runda kada je WBC-ova prvaka poslao u nokdaun, ali i osma runda kada je kanonadom snažnih udaraca zasipao Furyja.

Nakon meča u Rijadu, društvene mreže poplavile su objave u kojima se hvalio Francisov nastup, a među njima se istaknula poruka Erika Magrakena koji je zaključio kako bi Ngannou trebao na borbu prozvati bilo kojeg borca UFC-ove teške kategorije.

Naravno to ima smisla nakon što je otkazana borba između Miočića i Jonesa, jer sada neko vrijeme Bones zbog ozljede ne može braniti naslov.

‘Prozivao sam Jonesa, ali sad mogu tražiti Stipu za istu stvar dok se Jon ne vrati’, napisao je Francis Ngannou u odgovoru Magrakenovu objavu.

Miočić i Ngannou dosad su se dvaput borili, a omjer je 1-1.

Američki borac hrvatskih korijena je u siječnju 2018. pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a Kamerunac je uzvratio u ožujku 2021. kada je nokautom pobijedio Miočića i osvojio pojas UFC-ova prvaka.

Bila je to posljednja borba vatrogasca iz Clevelanda.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije