Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Mike Glumac i četvrtu sezonu u Medveščaku

Mike Glumac
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
04.07.2016.
u 16:15

Kanađanin hrvatskih korijena u Zagreb je stigao prije tri godine te u dosadašnjih 155 nastupa za Medveščak u Kontinentalnoj hokejskoj ligi postigao 20 pogodaka uz sedam asistencija

Prošlogodišnji kapetan hokekajaša Medveščaka i hrvatski reprezentativac Mike Glumac četvrtu će sezonu zaredom nositi dres s brojem 16 i domaće utakmice igrati u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, objavili su u ponedjeljak iz hrvatskog prvaka. 

Kanađanin hrvatskih korijena u Zagreb je stigao prije tri godine te u dosadašnjih 155 nastupa za Medveščak u Kontinentalnoj hokejskoj ligi postigao 20 pogodaka uz sedam asistencija.

- Mike ostaje u momčadi kao ključan igrač i vođa. U situacijama s igračem manje uvijek je prvi na ledu, a pridonosi i u napadu. U svlačionici je njegova uloga velika i puno znači za kemiju u momčadi - izjavio je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Zahvaljujući angažmanu u Medveščaku Glumac je dobio mogućnost nastupa i za hrvatsku reprezentaciju, u čijem je dresu zaigrao na posljednja dva Svjetska prvenstva Divizije I skupine B. U travnju ove godine, kad je Zagreb bio domaćin SP-a, Glumac je s četiri pogotka bio najbolji strijelac Hrvatske.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
17:20 04.07.2016.

Volim Medvešak i pratim na sk-ju loše kvalitete bez HD i dobrih komentatora,a cjeli klub mi je nerazumljiv igra protiv veliki dobro i zna i pobjediti a onda rasulo totalno po 10 tekmi za redom Medvešćak kao da igra balet. U samoj HR TV mora biti više zransparentan . I kad za njega završi liga sa ispadanjem nitko nezna da liga postoji. Puno toga fali ali smo ipak zadovoljni i moje mišljenje bilo bi bolje igrati u Austriskoj erstebanke ligi samo moje mišljenje a zašto igramo protiv nekoga koga i neznamo da postoji nemamo dobro poznavanje te lige da bi bilo onako zakuhano cjele Hrvacke a ne par tisuća gledalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije