Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda 'narodnjaka'

'Mateo Kovačić mi je dao napojnicu od 18.500 eura'

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.05.2016.
u 15:34

– Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novčanice. Samo bi smotao onu ljubičastu i stavio mi je u džep – otkrio je srpski pjevač Boban Rajović

Srbijanski pjevač Boban Rajović pohvalio se kako je najslađu napojnicu zaradio od Realova igrača Matea Kovačića.

- Dao mi je 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku – rekao je Boban Rajović za Informer.

– Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novčanice. Samo bi smotao onu ljubičastu i stavio mi je u džep – otkrio je srpski pjevač.

Realov se napadač voli zabavljati, pa je tako prošle godine s Ivanom Perišićem, prije okupljanja reprezentacije 9. studenoga, posjetio noćni klub s narodnjacima, gdje su naručivali pjesme i plaćali glazbenicima, doduše tada samo s novčanicama od 50 eura.

>>Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

>>Modrić i Kovačić s Realom izbacili Manchester City i izborili finale Lige prvaka!

Komentara 85

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
15:51 05.05.2016.

Bolje da je za te pare kupio namirnice i odnio ih u pučku kuhinju il socijalne samoposluge. Ovo je prese...nje.

Avatar Melankolija
Melankolija
15:43 05.05.2016.

Hahaha,..mislio sam da je pametniji.

MA
Malenkost
16:04 05.05.2016.

Jadan li je, jadan. A za 20 Godina biti ce i sam ovisan od tude pomoci. Inteligencija ne trci po nogometnim travnjacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije