Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Marko Kopljar ipak nije ozbiljnije ozlijeđen, igra protiv Norveške

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: EHF EURO
1/6
15.01.2016.
u 18:12

'Marko je imao samo problema s grčevima, nije ništa ozbiljno u pitanju.'

Marko Kopljar napustio je utakmicu protiv Bjelorusije na otvaranju Europskog prvenstva u Poljskoj i odmah je uslijedila panika zbog moguće ozljede koljena s kojom se naš desni vanjski mučio posljednjih mjeseci.

Srećom, riječ je o običnim grčevima i preventivno ga izbornik Željko Babić više nije htio vratiti u igru, stvarno nije bilo potrebe. Pobijedili smo 27:21 (15:15) i u toj 41. minuti već imali četiri razlike prednosti.

- Marko je imao samo problema s grčevima, nije ništa ozbiljno u pitanju - rekao je nakon utakmice kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak.

Odlične su to vijesti, bez Marka bi bilo teško u narednim utakmicama jer nije Bjelorusija ipak razina Norvežana i Islanđana, koji nas čekaju u sljedeća dva susreta skupine D.

>> Hrvatska pokazala dva različita lica protiv Bjelorusije i uvjerljivo pobijedila!

>> Izbornik Babić: Zadovoljan sam, a moj vrhunac bit će zlato na OI!

Komentara 3

GU
General_U
15:39 17.01.2016.

ni duvnjak ni kopljar nisu u najboljoj formi kopljar očito trpi zbog ozljede a dule je izdušio fali mu snage.

Avatar Abcda
Abcda
22:47 15.01.2016.

Uf !

HH
helgin@hogar
21:42 15.01.2016.

i dalje ce smetati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije