Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo prošli
Povratak na članak

Mamić: Zadovoljan sam jer smo igrali kako smo se dogovorili

– Od početka smo dominirali, igrali kako smo se i dogovorili, a naravno da su golovi Pjace došli u odličnom trenutku i na odmor smo otišli s velikom prednosti

Komentari 5

LI
Lisabon
11:06 23.07.2015.

Kako danas nigdje nemogu naci komentare od EU JANEZA?????Pa gdije si kuco stara?Sta je to bilo s najboljim klubom balkana?Mogli bi oformiti neku manju grupicu od Yu klubova koji su najbolji ali su ,eto,nepravdom ispali u pretkolim. Npr,Vojvodina,Maribor,Sarajevo,Vardar,Buducnost igraju Yuu kup da se vidi tko je na balkanu najjaci,a pridruzuje se i Rijeka (danas nakon 22 sata).Zivio ti meni moj EU JANEZ jos 100 godina.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
16:40 23.07.2015.

Svaka čast Zorane i sa gazdom i dušom svetinje bratom Zdravkom imate punu podršku naš pravih hrvata da ostajete svoji na svome u svojim pozicijama.

VL
SA
santos008
10:33 23.07.2015.

Izbacit ce vas ko i Reprezentaciju .Vatrene zbog ''SVASTIKE'' a Dinamo radi ''PUNICE''.Kako tvrdi ''neimenovani izvor'' neko je prije prve utakmice na Maksimirskom travnjaku nacrtao ''PUNICU''

VL
Avatar jebb
jebb
23:52 22.07.2015.

Zalosno je da navijaci Dinama moraju strepiti za rezultat do kraja druge utakmice protiv protivnika ovog ranga, ali sto je tu je, ne ponovilo se. I taj Molde, vec su ga toliko digli kao da je evropska i svjetska krema. A "strasni" Molde je vec izgubio 6 utakmica od 17 odigranih u norveskom prventsvu! Vrijeme je da pocnete vise igrati a manje pricati i blefirati nogometnu javnost. Vec 10 godina se samo koprcate u evropskim takmicenjima k'o riba na suhom, vrijeme vam je da napravite neki rezultat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.