Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo prošli

Mamić: Zadovoljan sam jer smo igrali kako smo se dogovorili

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
22.07.2015.
u 22:51

– Od početka smo dominirali, igrali kako smo se i dogovorili, a naravno da su golovi Pjace došli u odličnom trenutku i na odmor smo otišli s velikom prednosti

Dinamo je dvama pogocima Pjace i jednim Roga pobijedio Folu Esch sa 3:0 i plasirao se u treće pretkolo Lige prvaka gdje će igrati protiv Moldea. Zoran Mamić od početka je zaigrao s tri braniča, što mu se na kraju isplatilo.

– Naravno da smo zadovoljni jer ostvarili što smo željeli protiv Fole, a to je pobjeda i prolaz. Mislim da smo bili bolja momčad, da jesmo bolja momčad od Fole i zasluženo idemo dalje – rekao je Mamić i dodao:

– Od početka smo dominirali, igrali kako smo se i dogovorili, a naravno da su golovi Pjace došli u odličnom trenutku i na odmor smo otišli s velikom prednosti.

U nastavku susreta tempo je malo pao, logično je da je Dinamo malo spustio gas, ali to ne umanjuje njegovu zasluženu pobjedu.

– Na početku drugog dijela oni su  zaigrali ofenzivnije, napravili smo nekoliko izmjena i stvorili još nekoliko prilika te zabili i treći pogodak. Kažem, dobra utakmica, zadovoljni smo i idemo dalje te se pripremamo prvo za Inter, a onda za Molde – zaključio je trener plavih.

>>Fenomenalni Pjaca uz pomoć Roga izbacio Folu

>>Krvavi sukob frakcija BBB-a u Luksemburgu, 20 uhićenih

Ključne riječi

Komentara 5

LI
Lisabon
11:06 23.07.2015.

Kako danas nigdje nemogu naci komentare od EU JANEZA?????Pa gdije si kuco stara?Sta je to bilo s najboljim klubom balkana?Mogli bi oformiti neku manju grupicu od Yu klubova koji su najbolji ali su ,eto,nepravdom ispali u pretkolim. Npr,Vojvodina,Maribor,Sarajevo,Vardar,Buducnost igraju Yuu kup da se vidi tko je na balkanu najjaci,a pridruzuje se i Rijeka (danas nakon 22 sata).Zivio ti meni moj EU JANEZ jos 100 godina.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
16:40 23.07.2015.

Svaka čast Zorane i sa gazdom i dušom svetinje bratom Zdravkom imate punu podršku naš pravih hrvata da ostajete svoji na svome u svojim pozicijama.

SA
santos008
10:33 23.07.2015.

Izbacit ce vas ko i Reprezentaciju .Vatrene zbog ''SVASTIKE'' a Dinamo radi ''PUNICE''.Kako tvrdi ''neimenovani izvor'' neko je prije prve utakmice na Maksimirskom travnjaku nacrtao ''PUNICU''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije