Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeren u prolaz
Povratak na članak

Mamić: Ugodnije nam je u gostima, nevjerojatno je da nam zvižde nakon 10 minuta!

- Nisam htio ranije otvarati previše utakmicu jer Molde vrlo dobro izlazi sa svoje polovice. Oni su igrali kako smo i pretpostavljali, ali naši su stoperi igrali preusko

Komentari 53

BA
barbaizamerike
00:11 29.07.2015.

ANKETA:ko misli da je Hajdukovac Fredi Fiorentini mutan tip I da bi mu Uskok trebo ispitati imovine neka mi udari plus a sumnjiv a su I njegova putovanja u Ameriku a i ovo sve u vezi sa Mamicom

VL
PO
poko
00:23 29.07.2015.

pojma ti nemaš o nogometu Zoki,pa iz aviona se vidi koji igrači mogu igrati a koji ne, imaš najlošiju obranu na SVIJETU

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
00:46 29.07.2015.

Dva suvisla dodavanja nije bilo i kako da se ne zviždi, Šimunović ima cijeli teren prazan i umjesto da se zašprinta on napravi korak dva i doda vrati loptu unatrag ili prvom do sebe dotle se obrana Moldea posloži. Žalosno je da je Šimunović napravio toliko kikseva i Pivarić je nakon 100 nabačaja uspio da nabaci za pogodak, a oni su standardni i nezamjenjivi, a to što usporavaju igru nikoga nije briga, Dinamo je prošlu subotu igrao i bez Pivarića i bez Šimunovića i to je bilo puno tečnja i lijepša igra , ali većina subotnjih aktera za nagradu nije igrala. Bravo za Zokija, i da se ne radi o Mamiću već bi letio naglavačke sa vrha zapadne tribine nakon ovakve pripreme utakmice.

VL
FL
flat
04:23 29.07.2015.

Zorane shvati da ti nisi nikakav trener. ..

VL
SA
santos008
06:32 29.07.2015.

Mamicu ne se.. ,kad vlak stoji.Koji konjislav mora trener biti pa da na klupi drzi najboljeg igraca a dao priliku idijotu,koji mu je veceras otjerao barem polovicu gledatelja za buduce utakmice.Sve sto si kupio i odabrao po Portugalu i Argentini,manje vrijede od Roga ili Pjace.,da se ne bavite mutnim poslovima ne bi ti ni jedan zaigro pored domacih momaka.

VL
CR
crodijaspora
03:02 29.07.2015.

Gospon Mamić igrali ste večeras istu am baš istu taktiku kao i protiv onih amatera iz Luxemburga samo ima jedan problem Molde nije amaterska momčad i za razliku od Dinama ima trenera koji nešto zna o taktiçi i gleda pzotivnika.Ima jedna stara trenerska ako hoćeš uništiti igrača stavi ga na krivo mjesto (večeras Pjaca ,Sudani ,Šimunović itd) pogotovo Pjaca koji može igrati desno ili lijevo ali nikako u sredini i još ledjima okrenut golu i ti to nevidiš .mogao bi ovako pisati koliko hoćeš ali ne da mi se .Madchada obavzno potjerati.

VL
DU
Deleted user
00:50 29.07.2015.

Gosponu treneru Zokiju nebi škodilo malo više samokritičnosti i preuzimanje odgovornosti jer zvižduci nisu bili upućeni samo igračima nego i njemu i igri koju je postavio. Igrao je sa 5 obrambenih igrača tj. 3 stopera i 2 beka, jednim zadnjim veznim (Ademi) i jednim ofenzivnim veznim (Mashado) te 3 napadača. Igra je bila loša sa slabim protokom lopte jer su zbog manjka veznjaka igru vodili stoperi napucavajući lopte prema naprijed. Nije bilo previše ni šansi jer nije imao tko podvaliti pravu loptu napadačima. Zoki je promašio taktiku i sad je uvrijeđen zbog zvižduka umjesto da se pospe pepelom i ispriča navijačkom puku on svoje greške i odgovornost pokušava prebaciti na navijače jer nisu bili oduševljenim njegovim trenerskim vratolomijama . Ćorić i Rog mu ne igraju a "nedodirljivi"mu je Mashado koji za veznjaka trči premalo i uglavnom se ističe samo tetovažama, još se usput pokazao koliko drži do navijača i kluba u kojem zarađuje predobro s obzirom koliko pruža na terenu. Mashado je pokazao srednji prst visoko gore a zaslužio je palac dolje i pod hitno mu treba pokazati gdje su izlazna vrata jer ovo je neoprostivno .

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:55 29.07.2015.

izgleda po izjavama da bi i "veliki trener" zoki najradije publici pokazal srednji prst - cudi se da mu nakon 10 minuta bezivotnog, bezidejnog, konfuznog i indolentnog dodavanja zvizde (a cak ni to nije istina, zvizduci su poceli nakon poll sata murcvarenja lopte u zadnjem redu)? - pa onda zoki, lijepo ti i bracek zatvorite stadion i igrajte za sebe, ti izigravaj trenera a bracek velikog sefa, jer vam ocito smetaju gledatelji….ili se makni s klupe i daj nekom ko ima pojma o nogometu da od ovih 30 igraca od kojih ne znas koji je skuplji, poslozi pravu ekipu - a moze se stvarno poslozit respektabilna ekipa, samo treba znat, a ti o tome nemas blage veze - covjece vec tri sezone ekipa na okupu i samo se pojacava, dovode se sve skuplji igraci, a ekipa nazaduje, nema glavu ni rep, nema igru, stalno se nekaj eksperimentira, vec trecu sezonu…ali bracek se nasal povrijedjenim, a istovremeno ocito ignorira najboljeg igraca kojeg je dinamo do sad proizvel, i igra se trenera a nema blage veze, i onda mu smeta publika koja vise stvarno nema strpljenja, trecu sezonu cekamo da ekipa konacno proigra, progutali smo vec sve moguce izgovore - e pa dost je vise, potroseli ste sve izgovore…i nije stvar samo u davanju golova u prvih 5 minuta, nego se cijelu temu nemre slozit postena akcija, igraci hodaju jedan drugom po nogama kolko su neuigrani - i to vec trecu sezonu…dokle da vas trpimo?

VL
FI
franjo i ja
06:31 29.07.2015.

Njih 3 zoki cvitanovic i krznar nemaju 3 ciste o vodenju ekipe....oni ne kuze da 4 igraca su van forme eduardo,sudani ademi,henquirez!zokii kad jednom otkrije neku taktkicu foru drzat ce je i ponavljat do beskraja.imaju srece da su jeftini letilii bi brzio negdje drugdje

VL
AS
antun sklepic
05:30 29.07.2015.

tešku i tvrdu utakmicu ha ha ha to je bilo davljenje lopte da može lopta progovorit bilo bi je sram stvarno ste šaka jada i neznam otkuda vam samo ti nesposobnjakoviči igrači.

VL
ED
europski dinamo
01:00 29.07.2015.

Frajer se jos i sprda sa nama. Pa fuckaju ti jer si ziheras koji se ne usudi ko covjek napasti prosjecnu ekipu. Fuckaju ti jer si u Becu zatvorio utakmicu kad smo vodili 3:1,a skijasi nisu mogli preci centar, kod Alborga vodimo 1:0 dvaput si zaustavio kontru u trenutcima kad danci nisu znali gdje su. Nedugo u kupu okrenemo 0:1 Rijeci,povedemo nakon 15 sansi 2:1 rijecani nam doslovno dodavaju loptu u noge u zadnjim minuta opet smirivanje umjesto da ih dokrajcimo. Danas isto!!!!!!!! 1:0 uzmu nasi loptu na centru pola stadiona na nogama ,Machado po naredbi umjesto u kontru vraca loptu NAZAD i zasluzeno minutu kasnije 1:1. Zato ljudi fuckaju jer hoce gledati nogomet ,a ne ovu bjednu ziherasku igra sa prosjecnim klubovima.

VL
GR
graf
09:17 29.07.2015.

samo dva igrača mogu igrati za pravi Dinamo:Marko Pjaca i Marko Rog. Bio sam nakon Reala na tekmi protiv Hajduka.Nema šanse da me vidite idućih 10 godina.Dođite na turnir u Bednju da vam utrpamo 15 lakih komada.Seljačine!

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:09 29.07.2015.

Da je Boga ovi su trebali biti u zatvoru ''obojica''...i jos se cude zasto im se zvizdi...ko jos ima brata za trenera i postize takve rezultate u Evropi a da nije davno odletio...oni su samo napravili privatni ''biznis'' za obojicu u Dinamu...i nista drugo...

VL
Avatar Dančo
Dančo
09:36 29.07.2015.

ne postoji trener na svijetu kojeg zdravko mamić ne bi smjenio nakon ove blamaže

VL
VE
Velikogoričan56
00:10 29.07.2015.

O, Zorane, Zorane, pa normalno da vam zvižde jer ne da niste dali gol nego svaku akciju koja bi mogla dati nekog ploda netko od igrača prekine bilo slanjem lopte u bunar bilo vračanjem na centar, a već je bila na šesnaestercu. Oprosti, to je očito naputak trenera a mene kao gledaoca to nevjerojatno nervira, kao kad bi ja na pola posla prekinuo, ostavio taj posao i počeo drugi tek tako. Završite ono što počnete, šutnite tu jebenu loptu, ne morate ju baš unijeti kurc.. u gol

VL
LI
Lik123
00:23 29.07.2015.

Koliko god da je Dinamo loše odigrao, istina je da ova publika iz noćne more. Kad ekipi treba podrške, ti majstori odma počnu fućkat, prva greška i odma kreće s***e. Ko bi igrao u takvoj ludari, ko bi se usudioo nekaj probat, riskirat kraj tih paćenika s tribine. Ma kako god loše igrali i kako god Mamić bio amater, ovakvu publiku ne bi poželio ni smrtnom neprijatelju.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
01:15 29.07.2015.

veli "veliki trener": "nadam se da cemo u iducim utakmicama nakon 5 minuta dati gol"…ma nemoj, za to prvo trebate slozit nekakvu akciju a ne se dodavat u zadnjem redu i stalno vracat loptu golmanu…covjece, molde je igral defanzivno, bunker, ali nisu vracali loptu golmanu niti jednom, a dinamo je cijelu tekmu igral tak da se stoperi dodavaju u nedogled, na kraju su igraci moldea cak i prestali pritiskat zadnji red dinama i pustili ih da se dodaju do sutra jer su skuzili da cim neko od stopera uputi loptu naprijed to je redovito krivo dodavanje i iz toga su delali sanse…pa kakva je to "taktika"? trebalo bi vas gadjat trulim jajima a ne zvizdat, nogometna neznalico…sta bi svi trebali bit odusevljeni kaj ekipa nemre slozit dvije akcije u 95 minuta, niti protiv zapresica niste napravili akciju dok im sdac nije neopravdano islkjucil igraca…zoki, pokrij se usima i radije suti, nemas blage veze s poslom za koji dobivas ogromnu lovu...

VL
DU
Deleted user
08:49 29.07.2015.

nevjerojatno je da si ti jos uvijek trener nakon sto si vec sto puta pokazao da pojima nemas ...ni kao trener a ni kao sport sef jer ovo su tvoje kupovime "majstore"

VL
MM
mag.maagi
08:49 29.07.2015.

Mamić je potvrdio da nije trener koji može momčad voditi u uspješan nastup u ligi prvaka. Jednostavno nije kapacitet i on i braco moraju se s time pomiriti. Što se tiče igre , ona je bila katastrofalno loša kao i igrači. Igraju sporo, ne otvaraju se, četiri igrača na 5kvadratnih metara si međusobno dodaju loptu, Obrana je katastrofalna priča. Dinamo nema razvijenu strategiju igrea ni želje da nešto učine. Nažalost !

VL
ZI
zico
08:55 29.07.2015.

prvo kukas da fale navijači....sad opet ne valja

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.