Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Mamić: Možemo sa Sevillom i Lyonom! Kranjčar: Vjerujem u Dinamovo proljeće u Europi

Svi su dobri, ali i mi smo. Samo se nadam da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i biti ravnopravni konkurentima u skupini - kazao je Cico.

Komentari 31

LU
lukivoda
20:23 25.08.2016.

nema predaje makar je teška grupa

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:06 25.08.2016.

joj hrvaški igralci su tak dobri mi slovenci samo na snegu znamo bit dobri

VL
IC
ICCO
20:37 25.08.2016.

Dinamo ima nikad veće izglede konačno i prvi puta proći skupinu. Nije šala! Naprijed plavi !!!

VL
MA
Majur
20:41 25.08.2016.

Jučer smo imali sreće....koja je zadnjih godina često bila protiv nas:))))Pod hitno bar dva-tri igrača kupiti jer je Salzburg prema ekipama kao Juve,Sevilla i Lyon mačiji kašalj...25mil€ od pjace plus 15mil€ za učestvovanje plus plus plus...minimalno 40mil€,valjda su sposobni naći pojačanja i to stvarna pojačanja,a ne epizodne uloge.Dinamo Zagreb!!

VL
VE
vecernji55
21:09 25.08.2016.

Realno, izgubit cemo sve tekme, kao i svake sezone (nemojte vadit onu protiv Arsenala prosle sezone, to je iznimka koja potvrđuje pravilo). Al lijepo je bilo sinoc napraviti preokret i onako proci. Na kraju, ljepse je gubiti od Juventusa, nego od Astre i slicnih.

VL
RZ
rebel.zg
08:18 26.08.2016.

Pa realno Lyon je na razini Olympiakosa s kojim smo igrali prosle godine i jos je prva tekma. Ovo ostalo je liga vise. Nadam se da ce se neki bod usicarit

VL
KE
kentie
10:35 26.08.2016.

EU Mojca, slažem se dobiri ste na snijegu, pogotovo u skakačkim disciplinama, koje mi možemo samo sanjati. Glede skijaških skokova i letova ste u samom vrhu već odavna. Vaši vizionari, braća Bloudek su tamo već daleke 1936. izgradili skijašku skakaonicu u Planici, i to u samo praskozorje skijaških skokova čiji su btw. izumitelji i očevi Norvežani. Na taj način od samih prapočetaka skijaških skokova pa do današnjih dana sudjeluju i sudjelovali su Slovenci. Naime, malo je poznato u javnosti da se prvi skijaški skok u povijesti preko 100 metara zbio upravo u Planici i to već daleke 1936. godine, ehej društvo, a ne npr. u norveškoj, Švicarskoj ili Austriji. Nastavno na vizije braće Bloudek, braća Gorinšek (btw. jedan od poznatih hrv. generala je i Karl Gorinšek koji je još za vrijeme Juge postao hrvatski zet i početkom rata se priključio hrv. vojsci) su izprojektirala i izgradila već davne 1969. letaonicu u Planici, na kojoj je ubrzo i postignut svj. rekord od 164 m, mislim da ga je ostvario Walter Steiner, poznati švicarski skakač. Nastavno na sve to sam ovog proljeća na SLO2 pratio finale svj. kupa u skijaškim skokovima, gdje me sovojim majstorstvom oduševljavao Prevec, wow. K tome je u momčadskom dijelu tekmovanja postigao duljinu od 246m, i da Roberta Kranjeca, nominalno drugog skakača u slovenskoj reprezentanci, vjetar u letu nije grubo "prizemljio" na nekih "pišljivih" 230m, slovenska vrsta bi elegantno osvojila prvo mjesto ispred Norvežana u momčadskoj konkurenciji. Ali drugi dan, na smom završetku kupa, Prevec i Kranjec su jednostavno zgazili i pomeli svu konkurenciju. Koliko je Prevec u toj sezoni bio jak i dominantan govori podatak da je jedan Schlirenzauer, najbolji austrijski tekmovalec, usred turneje 4 skakaonice jednostavno "pobjegao" ispred Preveca i žrtvovao ostatak sezone za operaciju, mislim koljena, kako bi, tako se on nada i umuje, što bolje pripremio i eventualno suprostavio Prevecu i Kranjecu sljedeće sezone 201672017. E draga Mojca, tu vama u ovoj skijaškoj disciplini zavidimo jako, puno i previše, di ste vi za nas rolls-royce, a mi? pa što da kažem, rolšuhe i romobil, čak ni bicikl, a kamoli automobil...

VL
KE
kentie
11:10 26.08.2016.

Bubalamala, priča oko maksimirskog stadiona je malo složenija i kompleksnija. Naime, davne 1909. je NK HAŠK od zagrebačke nadbiskupije uredno kupio zemljište južno do tramvajske pruge, i uredno se u zemljišne knjige upisao kao vlasnik tog zemljišta. Nakon toga, uredno je izgradio vlastiti stadion na kojem je igrao sve svoje utakmice. Za vrijeme II. svjetskog rata, HAŠK uredno igrao u Prvoj nogometnoj ligi za vrijeme postojanja NDH, pa je potom nakon pobjede partizana, samom HAŠK-u i njegovom vodstvu u ratni crimen, uzeto u obzir da je igrao natjecateljski nogomet u omraženoj NDH što per se pretpostavlja ratni zločin (btw. moje pitajnce osloboditeljima, od kada je to ratni zločin paranje protivničkih mreža nogometnom loptom, od kada?) i temelje toga klub je raspušten i rasformiran, a stadion u maksimiru nacionaliziran. Vjerojatno je prvotni stadion HAŠK-a srušen, i na razvalinama potonjeg, izgrađen sadašnji stadion, koji je godinama u bivšoj Jugi nazivan gradski stadion, dakle bio je u vlasništvu grada Zagreba, čiji je podstanar bio i ostao NK Dinamo. Jako me zanima danas, kojim aktom i dekretom je sadašnji GNK Dinamo postao vlasnik ovog stadiona južno od maksimirske šume?

VL
Avatar nula
nula
14:58 26.08.2016.

Ako s ne varam, nedavno je Lyon slavio u ZG sa 1:7... Uz ono "namigivanje" Vide ....

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:34 26.08.2016.

Mamić: Možemo dogovoriti rezultat i dobre kladioničarske kvote sa Sevillom i Lyonom! Kranjčar: Vjerujem u Dinamovo proljeće u Europi jer Dinamo Moskva, Dinamo Minsk, Dinamo Tirana, Dinamo Kiev i Dinamo Bukarešt su sjajne ekipe.

VL
TA
tarzan
20:38 25.08.2016.

Svake godine konac kolovoza ista priča o prezimljavanju dinama u Europi. Ljudski je se nadati ali od toga u ovom slučaju nema ništa. Nažalost.

VL
Avatar nula
nula
14:56 26.08.2016.

Mnogo bolje ce se znati kad zavrsi prijelazni rok ; tko odlazi, tko dolazi.

VL
BU
Bubalamala
09:36 26.08.2016.

Kad će Dinamo imati stadion, da se ne moramo stidjeti.Opet če većina zarađenog završiti na privatnim računima a građani Zagreba če platiti održavanje i popravke.

VL
CA
Cafa
13:15 26.08.2016.

Mda super ćemo se provesti, jedna pobjeda u zadnjih 16 godina, prodan najbolji igrač, doveden trener koji nema pojma, ekipa izgleda kao olimpijska (U23 plus dva-tri seniora). A Dinamo novaca od LP vidjeti neće. Sve ide u Mamićev džep, to je i svrha cijele ove šarade.

VL
MA
mađar
23:37 25.08.2016.

Iako sam okorjeli dinamovac nije mi jasno o čemu to ova dvojica govore. Pozdravljam optimizam, ali realnost je posve drugačija. Možemo bitii zadovoljni ako postignemo koji pogodak, a o bodovima možemo samo sanjati.

VL
BR
braveheart11
21:21 25.08.2016.

na kojim ste vi drogama... tek u produzecima smo prosli ligu prvaka.... spanjolci su duplo bolji od austrijanaca a da ne pricam za juve

VL
Avatar babas
babas
20:28 25.08.2016.

U grupi sa najjačim klubovima Liga petice,svaki bod će biti velik kao kuća. O prezimljavanju ove dodine ne treba ni pričati. Veće šanse za prezimljavanje imaju Hajduk i Lokomotiva.

VL
BI
billynik
21:11 25.08.2016.

Treba dovesti pravog trenerra je Kranjčar to nije, to smo sinoć vidjeli ako neki do sada to nisu shvatili.

VL
DU
Deleted user
20:22 25.08.2016.

osim što je okorjeli kockar, cico kranjčar se dokazao i kao izvrstan komedijaš

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
22:32 25.08.2016.

Mamić: Možemo sa Sevillom i Lyonom dogovoriti rezultate radi klađenja! Kranjčar: Vjerujem u Dinamovo proljeće u Europi jer Dinamo Tirana, Dinamo Tbilisi, Dinamo Moskva, Dinamo Minsk i Dinamo Kijev su sjajne ekipe.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.