Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trosatni sastanak HNS-a
Povratak na članak

Vrbanović: Ovo je udar na nogomet, ova hajka na Savez nema smisla

– Moguće je da postoji nezadovoljstvo, moguć je propust na ulazu na stadion, ali to nije razlog da se utakmica ne igra. Sjećate se Heysela, unatoč tragediji, utakmica se igrala

Komentari 236

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:19 25.11.2014.

a tko bi trebao voditi glavnu riječ možda oni koju mlate studente na Savi ili oni što rade pizdar... u Italiji

VL
HO
Hotspot
12:44 25.11.2014.

nevjerojatna je negativna uloga medija tj. pojedinih novinara u cijeloj ovoj priči. što oni vide kad se pogledaju u ogledalo? vjerojatno se zlurado smješkaju i ponosni su na uspješno raspiriviranje mržnje između 2 najveća hrvatska kluba? podilaze najnižim strastima navijačaa među kojima ih je puno bez posla, s niskim obrazovanjem, frustrirani su itd. i onda novinar svjesno potpiruje vatru i veliča huligane.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:22 25.11.2014.

Dinamo je treća omladinska škola u EU .Možda je Mamić kriv što Hajduk ne zna stvoriti dva igrača u 10 godina .

VL
DD
ddh
13:14 25.11.2014.

U hrvatskom nogometu nema nikakve krize osim stanja da nema dovoljno novaca i da klubovi ne mogu dobro i dosta placati igrace, pa im svi kvalitetni igraci odlaze trbuhom za kruhom. To da Mamic gospodari kako gospodari nije kriza nego je njegovo pravo da radi kako radi sve dok ne radi protuzakonito. A onda ako prekrsi zakone, onda ga mogu goniti organi gonjenja, a ne ulica ili polupismeni histericni novinari. Ali je kriza u glavama ljevicara u Hrvatskoj. Divljaci ili huligani koji razbijaju prozore, koji tuku ljude na ulici, koji pale bengalke i izvode njihov kolorit primitivnim i vulgarnim ponasanjem i vrijedjanjem i to u prvom redu t.zv. BBB ili Torcida, a u stvari grupe iskompleksiranih uobrazenih i neotesanih paronoicara su ti koji su problem u hrvatskom nogometu i zbog kojih kulturni ljudi ne idu na stadione. Otici na Stadion, gusiti se u dimu bangalki, bojati se da mu netko od divljaka ne razbije autro, slusati vilgarno primitivni vrjedjanje i divljacko uralanje koje nema veze sa nogometom, nije nesto sto bi si bilo tko, tko je normalan, peizelio priustiti. A svi podivljajli Josipovici i razni novinari nek se prime prvo za vlastiti nos. Pa tek onda kad shvate, da nasilju nije mjesto na sportskim stadionima, pa tek kad shvate da normalan i u nogomet zaljubleni covjek zeli otici na utakmicu, navijati, pjevati i veseliti se, a ne slusati divljacko urlanje divljaka koji su ispod nivoa neandertalca, mogli bi se javiti za rijec. A usput receno niti jedan Ronaldo nebi doveo gledaoce na stadione tako dugo dok divljaci iz redov t.zv.BBB-ovaca i Torcidasa teroriziraju cijeli normalan svijet.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
13:09 25.11.2014.

Pratite malo rad gradskog vijeća Splita. Tamo ima i onih koji ne podržavaju ovaj način vođenja Hajduka, a najveća zanimljivost je da Banovinu ( mjesto gdje je gradsko vijeće Splita ) čuva policija. To sve govori o ljudima iz Hajduka. Sve im radi ulica kako bi zadržali svoje pozicia a policija čuva "Splićane" od Splićana.

VL
MA
manuutd
13:36 25.11.2014.

Hajduk da smo u pravnoj državi kao što je Škotska bi trebao biti izbačen u zadnji rang,dovoljna mu je kazna suša trofeja i to što je klub užas pa vinogradar moraju pokrasti itd....Problem je u suši trofeja,da ga Istra dobijamu 4 zadnje utakmice na poljudu itd...prosjecan klub poput Nk Imotsko.Brbic cuva 35.900 kn neto briga njega za hajduk,ucinak mu je jadan 8 bh pojacanja,ukrajinac pijani,gruzijac, albanac,decki od dišpeta,, koma

VL
ĆA
ćaćaća
13:15 25.11.2014.

ja sam za to da mamić ode zajedno s predsjednikom i ovom vladom..onda bi to bilo 3u1...

VL
TO
tomigrgi
13:52 25.11.2014.

Haha... policija u Splitu čuva gradsko poglavarstvo, pa tko je taj Bojan Islamović da ga se političari boje, zar je moguće da Torcidu vode nekakvi Bojani Islamovići, užas.

VL
LU
luftbrenzer
15:18 25.11.2014.

"Nigdje nisam vidio da netko odgađa utakmicu jer navijači nisu ušli na stadion" Ne radi se o tome da navijači nisu došli na stadion, već o tome da im je zabranjen i po policiji zapriječen pristup stadion, nabava karata, papa prema tome nisu ni mogli ući. Već na prilazima u grad navijači Hajduka su po specijalnoj policiji zaustavljeni i protjerani od kuda su i došli. O ulasku u stadion nije moglo biti govora jer su navijači Hajduka davno prije bili onemogućeni policijskom intervencijom po vrlo upitnom nalogu tobože radi visokog rizika utakmice. Po takvoj bi se samovoljnoj procjeni (tobože diskrecijskom pravu) mogla zabraniti svaka utakmica, Toga nije bilo ni u mraku bivše Yugoslavije.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:57 25.11.2014.

Šuker ima službene obveze u Komisiji za profesionalni nogomet? A ha ha... Molim novinare da provjere kod Uefe zasjeda li uopće to tijelo (Uefa Professional Football Strategy Council) i tako raskrinkaju još jednu laž Vrbanovića.

VL
Avatar antonija17
antonija17
15:38 25.11.2014.

Sto se moglo i ocekivat. Kad se svi sakriju pod suknju Maf. organizacije tu nemoze nista ni politika jer su dijo te piramide. Bitno da si Mamicevi i par njih u vrhu grade palace a vi bedaki glodite kosti. Stoo ces kad je to Hrvatski zakon i pravna drzava.

VL
BA
baniček
14:46 25.11.2014.

hajduk je namjerno otišao s terena da dinamo dobije 3 boda i tako osigura nalov prvaka u u tijekom, jako žalosno od hajduka i smatram da ovogodišnje prvenstvo nije regularno i tražim da se to PROGLASI OD HNS-a.

VL
Avatar tetina
tetina
21:41 25.11.2014.

„Hajduk“ ja naivno upao u ovu igru i na kraju će izvući najdeblji kraj .. Ja da sam u HNS-u ja bi svim igračima zabranila profesionalno bavljenjem nogometom. Odi lijepo u mjestu zajednicu pa igraj malonogometne turnire ... pa nekaa neka to bude škola svim drugim koji odluče ne istrčat na teren zbog šake huligana …kao prvo ovo je HR liga koja ima šanse da ima tri predstavnika u Europi … reprezentacija stoji više nego odlično, imaju novaca …. Ako postoje neki problemi onda se to rješava unutar saveza a ne bakljadama u Milanu ili podržavanjem huligana i ne istrčavanje na travnjak! Baš su ih iskoristili za postizanje yu-političkih ciljeva .. .. baš šteta …

VL
DU
Deleted user
21:38 25.11.2014.

Nažalost, u ovim teškim trenucima za hrvatski nogomet, hajdukovoci još ne žele priznati svoj dio odgovornosti. Ne može ulica voditi institucije. Moja puna podrška GNK Dinamu i HNS svemu što čine.

VL
T1
t111
14:38 25.11.2014.

nova stranica iste knjige... hahahaha! mafijasi!

VL
EN
enigma898
13:59 25.11.2014.

Jadni li smo mili Bože ako nam je ovo glavna tema u državi... ma koga boli k. za mamića, hajduk i dinamo u ovakvim vremenima... nisu odigrali 5 kvalitetnih utakmica u zadnjih deset godina, prosječni europski drugoligaš za njih je problem, a osrednji prvoligaši poput red bulla i dile gori nepremostiva prepreka

VL
RO
robertek
14:43 25.11.2014.

Ukakali se Mamić i Vrbanović pobune u Dalmaciji, pa je "ne talasaj druže". Kakav on sastanak želi s Hajdukom, pa ovo je sjednica HNS-a? U kojoj funkciji će on doći na ovaj sastanak, kao član uprave Dinama, član HNS-a, pravnik,k, navijač....koji foleri...

VL
DE
derin
15:28 25.11.2014.

Ovi se neće mijenjati ni najmanje, prevelik je biznis u igri, sastanak vodili mamić i vrbanović, pozivamo Ranka Ostojićada se uključi oko famoznih "crnih lista", da se tu ukine samovolja policije, ipak je to njegov resor., te Ministarstvo sporta da se uhvati u koštac s ovim, ali da uključi ljude kao Brleković, a ne neke koji ne poznaju dobro situaciju. A protiv ovih se nastaviti boriti časno i pošteno, udriti gdje ih najviše boli, a to su izbori za njihove političke fotelje.

VL
RS
rasta sev
19:36 25.11.2014.

ne smije biti popuštanja ovim huliganima, to je unaprijed dogovoreno jer su znali da neki neće ući na stadion i onda su to kanili iskoristiti kao pritisak na grad split i hns. stop nasilju na sportskom susretima.

VL
DE
derin
15:32 25.11.2014.

Ovi se neće mijenjati ni najmanje, prevelik je biznis u igri, sastanak vodili mamić i vrbanović, pozivamo OSTOJIĆA da se uključi oko famoznih "crnih lista", da se tu ukine samovolja policije, ipak je to njegov resor., te MINISTARSTVO SPORTA da se uhvati u koštac s ovim, ali da uključi ljude kao Brleković, a ne neke koji ne poznaju dobro situaciju. A protiv ovih se nastaviti boriti časno i pošteno, udriti gdje ih najviše boli, a to su izbori za njihove političke fotelje.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.