Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio četvorku

Lovren igrač utakmice protiv Uniteda: Pokazao je vještinu

Lovren United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
20.10.2013.
u 11:17

"Odlično je iznosio loptu iz obrane, pokazao dobre vještine i zabio izjednačujući pogodak"

Dejan Lovren nastavlja s odličnim igrama za Southampton. Otkako je došao ovog ljeta, hrvatski reprezentativac oduševio je suigrače, navijače i otočke medije. Lovren odlično igra u obrani, a može postići i pogodak pa je tako nedavno srušio Liverpool, a jučer je pogotkom u 89. minuti svojoj momčadi donio bod s gostovanja na Old Traffordu.

Zbog toga ga je ugledni portal Goal.com proglasio igračem utakmice, a Lovren je dobio ocjenu četiri.

"Osvojio je mnogo duela i glavom odnio puno lopti, a zamalo je uklizavanjem spriječio i Van Persiejev pogodak. Odlično je iznosio loptu iz obrane, pokazao dobre vještine i zabio izjednačujući pogodak", stoji u opisu Lovrenove igre.

>>Pogledajte: Lovren zabio za remi s Manchester Unitedom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije