Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga kup

Liverpool na korak do finala, Lovren zamijenjen zbog ozljede

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.01.2016.
u 22:59

Nije redsima bilo lako jer već u prve 34 minute trener Jürgen Klopp morao je dvaput mijenjati igrače zbog ozljeda.

Liverpool je u prvoj utakmici polufinala engleskog Liga kupa pobijedio u gostima Stoke (1:0) te je na korak do nastupa u finalu koje će se igrati na Wembleyju.

No, nije redsima bilo lako jer već u prve 34 minute trener Jürgen Klopp morao je dvaput mijenjati igrače zbog ozljeda. I to Philippea Coutinha i Dejana Lovrena koji su ozlijedili zadnje lože. Brazilac u 18., a Lovren u 34. minuti. Zamijenili su ih Jordan Ibe odnosno James Milner.

I upravo je taj dvojac sudjelovao u akciji kod pogotka Liverpoola u 37. minuti. Milner je dugom loptom pronašao Lallanu koji se po desnoj strani probio u šesnaesterac i dao povratno za Allena. On ju je samo proslijedio do nečuvanog Ibea, a izdanak Liverpoolove škole pogađa za vodstvo.

 

Stoke je bolje počeo u nastavku, a onda su opet prijetili gosti udarcima Firmina i Ibea. 

Vrlo dobru priliku za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi nije iskoristio Walters.

Uzvrat se igra 26. siječnja na Anfieldu, a pobjednik će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Evertona i Manchester Cityja.

Dodajmo kako je ovo već treća Lovrenova ozljeda ove sezone. Prvo mu je u rujnu prošle godine stradao gležanj, a zatim u prosincu koljeno da bi se vratio nakon dva tjedna stanke. Koliko će izbivati nakon najnovije ozljede bit će poznato nakon pregleda. 

A Sampdorija je u prvoj utakmici 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva u gradskom derbiju kao gost pobijedila Genou sa 3:2. Do 49. minute gosti su stvorili tri pogotka prednosti, a strijelci su bili Soriano (dvaput) i Eder. Pavoletti je s dva pogotka ublažio poraz domaćina.

>>Bilić napokon 'probudio' napadačku zvijezdu, a čelnici je žele prodati

Komentara 1

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
00:32 06.01.2016.

.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije