Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'Equipe:
Povratak na članak

Šef Dinama Mamić u srcu je skandala pronevjere i utaje poreza

L'Equipe navodi da je Dinamo Lovrenu uplatio 3,4 milijuna eura od kojih je branič zadržao 200.000, a ostatak novca vratio na račun obitelji Mamić.

Komentari 49

DI
dinol
13:50 27.11.2015.

Strani mediji prenose navedeno u nasim medijima i nista drugo. Ova medijska hajka kontra GNK dinama se nastavlja. Pitam kako je moguce iznositi detaljen informacije jednog pravnog postupka koji je u fazi istrazivanja ? Ali fenomenalan uspjeh juniora dinama, koji je plod ozbiljnog i profesionalnog rada kluba GNK dinamo, spominje se tek marginalno. O klubu se pise kao o nekom klubu koji je u totalnom raspadanju a klub i dalje, bez Mamica, funkcionira besprijekorno jel klub je postavljen na principu modernog euroskog kluba gdje svako radi svoj posao .

VL
BO
bojuki1
16:03 27.11.2015.

Sve ove gluposti L'Equipe je kopirao iz naših medija ili su im dežurni novinarski mrzitelji Mamića iz Hrvatske dostavili članke koje su ovi uredno kopirali. Nime, "nevladine" udruge, pojedini hrvatski novinari dostavljaju stranim medijima svoje uratke kada nekoga žele uništiti koje stranci kopiraju i objavljuju te takvi članci u stranim medijma samo služe tome da se potvrdi njihova hajka koju oni provode u Hrvatskoj. Zanima me da li novinari poznaju Rezoluciju 1003 Vijeće Europe o etici u novinarstvu. Naime točka 22 govori o tome da informacija i mišljenje mora poštovati pretpostavku nevinosti (presumption of innocence) i suzdržati se od pro/presuđivanja - bez obzira o kom se radi... dakle, jedna od pretpostavki neovisnog novinarstva.

VL
LI
Lisabon
13:09 27.11.2015.

Imam manju primjedbu,ali znacajnu:.......nece navijaci Dinama odrzati prosvijed nego DIO NAVIJACA DINAMA.....

VL
MA
...Marsijanac
16:37 27.11.2015.

Znamo mi dobro tko su stvarni lopovi !Namirisali su SDP-ovci lovu u HNS-u i Dinamu i na sve moguce nacine nastoje to ugrabiti….Gospodo /drugovi iz SDP-a vi ste pravni nasljednici KPH. Pobili ste 250,000 Hrvata poslije WWII. Sa njihovih tijelaa skidali ste lancice,odsjecali prste sa prstenjem ,vadili zlatne zube. Prisvojili ste imovinu pobijenih ukljucujuci stotinjak Zidova ,koji su slobodno poslovali u vrijeme NDH. Uselili ste se u njihove vile. Dolaskom demokracije postali ste finacijski najjaca stranka Hrvatske. Gdje je taj silan novac ,gdje je zlato ,drugovi ???????????????????????????????? Uvijek ste imali i po $10,000- $ 60,000 za ubojstvo svakog Hrvata u dijaspori, besplatne drzavne stanove za ubojice. Naredbodavatelji i zvrsitelji jos se slobodno secu Hrvatskom. Nije niti cudno sto su komicetnici protiv LUSTRACIJE.Je li sva ta silna lova na off-shore racunima i u Svicarskoj? Zna li bilo tko od bivsih komunista i udbasa ista o tome?

VL
MK
mksdk
15:23 27.11.2015.

Kako izgleda pokradeni klub? Jeli pokraden onaj klub koji redovito isplaćuje plaće svojim zaposlenicima ili onaj klub koji to ne čini? Je li pokraden onaj klub koji je u mogućnosti dati plaću blisku europskim standardima, ili je pokraden onaj klub koji je u stanju dati svojim igračima plaću blisku afričkim standardima? Je li pokraden onaj klub koji se ravnopravno bori u ligi prvaka i kojega je sportska nesreća dijelila od prezimljavanja ili je pokraden onaj klub koji svoju europsku turneju završava u 8. mjesecu? Moram priznati da mi je doista nejasno kako klub, koji je tako bezočno pokraden, može istovremeno biti tako dominantan u odnosu na klub kojega vode poštenjačine? Kako može biti da klub kojeg se vodi isključivo osobnim interesima kontinuirano radi bolje od kluba kojeg se vodi isključivo općim interesima kluba? Kako to može biti? Uistinu, kada biram između "lopova" koji vode klub kao što je Dinamo vođen, ili "poštenjačina" koji vode klub kako je Hajduk vođen, "lopov" će uvijek dobiti moju podršku.

VL
MA
...Marsijanac
17:13 27.11.2015.

mksdk27.11.2015 u 15:23h Kako izgleda pokradeni klub? Jeli pokraden onaj klub koji redovito isplaćuje plaće svojim zaposlenicima ili onaj klub koji to ne čini? Je li pokraden onaj klub koji je u mogućnosti dati plaću blisku europskim standardima, ili jee pokraden onaj klub koji je u stanju dati svojim igračima plaću blisku afričkim standardima? Je li pokraden onaj klub koji se ravnopravno bori u ligi prvaka i kojega je sportska nesreća dijelila od prezimljavanja ili je pokraden onaj klub koji svoju europsku turneju završava u 8. mjesecu? Moram priznati da mi je doista nejasno kako klub, koji je tako bezočno pokraden, može istovremeno biti tako dominantan u odnosu na klub kojega vode poštenjačine? Kako može biti da klub kojeg se vodi isključivo osobnim interesima kontinuirano radi bolje od kluba kojeg se vodi isključivo općim interesima kluba? Kako to može biti? Uistinu, kada biram između "lopova" koji vode klub kao što je Dinamo vođen, ili "poštenjačina" koji vode klub kako je Hajduk vođen, "lopov" će uvijek dobiti moju podršku.>>>>> Odlicno receno i mjesto za potpis!

VL
MA
...Marsijanac
16:34 27.11.2015.

Max! donosi i intervju s Luisom Ibanezom, bivšim dinamovcem u Zvezdi, koji je u kratkom roku postao idol Delija. Crvena zvezda ponovo pobjeđuje i uvjerljivo vodi u prvenstvu, no Ibanez kaže: – Plaće kasne po dva mjeseca, nekima i više, pa trener iz svog džepa daje igračima za prijevoz....>>>>. Crveni i gosti bi zeljeli ovakav Dinamo. Eh, necete razbojnici! Puna podrska braci Mamic i upravnom odboru Dinama.

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:52 27.11.2015.

Vid' bega,ima vlastitog vozaca!Mamic je faca!!

VL
MA
...Marsijanac
17:11 27.11.2015.

Šef Dinama Mamić u srcu je skandala pronevjere i utaje poreza>>>>>. Nevjerovatan progon vjestica. Nije li svatko nevin sve dok mu se ne dokaze krivnja! Sad piskarala vise ne pisu o Zoranu ,posto je porezni ured priznao da je uredno sve placao.Do jucer su ga nazivali lopovom. Udbasi su najveci lopovi u ovoj drzavi; dolje kmeri!

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
14:32 27.11.2015.

Jako sam iznenadjen!

VL
DH
dalibor.hren
14:28 27.11.2015.

Imaju Francuzi i svojeg vola za ražanj! Kaj ih briga za Maminja, imaju oni Michaela Platinija!

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:52 27.11.2015.

Vid' bega,ima vlastitog vozaca!Mamic je faca!!

VL
CH
CHMC92
12:31 27.11.2015.

Ma sta znaju ti Francuzi... SDP i UDBA stoje iza L'Equipe haha

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
12:09 27.11.2015.

..sad će maminjo reći da fracuzi montiraju politički proces protiv njega,

VL
Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
12:36 27.11.2015.

Vi ste svi mucki provokatori!Ostavite se mog Mamica i njegovog sina,jeste culi!Koga ja proklenem taj zavrsi u hotelu Remetinac,all inclusive!

VL
MK
mksdk
13:00 27.11.2015.

Strani novinari svoje informacije pokupe iz naših medija, a onda naši mediji pokazuju pisanje stranih novinara kao potvrdu svojih stavova. Kružna argumentacija u svom najčišćem obliku.

VL
MI
Mingan
16:50 27.11.2015.

Pozdravljam (opet) Internet- bojnu! I ( još jednom) pitam kako šefić ? Dobro se drži jel'te !? Ali vidim i vi niste loši. Svi ste na nogama i branite lik i djelo. U nezavidnoj situaciji udarate još žešće ! Takvaa predanost je hvalevrijedna. Šteta samo što se sav taj trud, ta mašinerija ne upotrebljava za neke druge (jednako važne) probleme. Recimo za pomoć : socijalno ugroženima, obiteljskom nasilju, pronaći nestale itd. Nije tako lukrativno ali čovjek se dobro osjeća. Ah vjerujem da on prati vaše zalaganje, pa poslije "kom opanci kom obojci".

VL
MA
MaSpa
12:03 27.11.2015.

Nemoguće! Pa ZM je prototip iskrenog Hrvata rimoklatolika domoljuba koji dobrodit Hrvatske u srcu doručkuje, ruča i večera, i dobrobit svih Hrvata i Hrvatske mu je zadnja misao prije nego utone u miran san iskrenog pravednika.. Sve je ovo velika namještaljka srbočetničko udbaško sdp miloševičkog srpskog jugoslovenskog lobija..

VL
MA
Matant
13:57 27.11.2015.

Zdravko zarobi mene,70:30 za tebe dijelimo lovu.Mamiću legendi,ja sam hajdukovac ali tebi svaka čast,kad bi se svi tako borili za svoje klubove di bi nam bio kraj.I za Hrvatsku naravno.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
12:07 27.11.2015.

Protiv Mamića nije još krenula ni ISTRAGA...halo, ni ISTRAGA...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.