Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor:
Povratak na članak

'Legendama Hajduka bolje je da šute! Kad je loše, zgazi do kraja...'

Šahtjor ima pet mamlaza od dva metra, od šest ubačaja dali su četiri gola, kaže trener Hajduka.

Komentari 39

NB
Navrnuti Bracanin
14:40 01.08.2014.

Slušaj mamlaze. Oni su dali 4 gola i to je jedino šta se računa. I nisu legende slagale momčad već ti. Ti se doma raduj dobroj igri u krugu familje koja te zasigurno podržava a mi navijači bi se radije radovali dobrim rezultatima i prolazima u idući krug nego dobroj igri. Poslušaj šta si o protivniku govorio prije utakmice spremajući alibi za za gubitak utakmice. Čudi me da i u ovoj utakmici nisi našao Maminjove čini jer je on dežurni krivac Hajduku za sve. Šurjakovu izjavu potpisujem do zadnje riječi. Osposobi momčad da da 3-4 gola pa maminjovih jedan ili dva preko sudca nisu ključni.

VL
DU
Deleted user
15:18 01.08.2014.

Ja mislim Igore da je najbolje da onoj partizanki iz uprave kažeš da napiše protestno pismo, jer ko je vidio da smiju igrat nogomet ljudi od 190cm i još k tome njih 4 čovječe to pari okupacija, a okupatoru se triba suprotstavit! Nema druge nego put Visa.

VL
Avatar mohito
mohito
14:48 01.08.2014.

stvarno je neukusno igrace protivnicke momcadi nazvat mamlazima, pogotovo kad su njegovim "junacima" uvalili 4 laka komada….trebal bi pokazat bar malo postovanja prema protivniku koji je objektivno daleko slabiji ali ih je svejedno uspio ponizit i ismijat obranu hajduka, i to 3 puta na isti nacin…s takvom retorikom i verbalnim ponizavanjem protivnika u medijima se ne dobivaju utakmice...

VL
UZ
uzor10
14:59 01.08.2014.

Ti si Tudore obična sramota i mamlaz.

VL
OD
otac_domovine
14:54 01.08.2014.

Jadni Tudor potpuno se izgubio. Nakon primljena 4 gola on govori o dobroj igri. Nejgove teze da su izgubili jer imaju 5 igrača od 170, a protivnik 5 od dva metra pa su zato izgubili bi možda upalile da je riječ o košarci. Obzirom da je ovo nogomet visina igrača nije presudna. Da jest mi bi pregazili Meksiko, a svi znamo kako smo prošli. Kada primiš 4 gola iz prekida onda to nema veze s visinom nego s katastrofalnom pripremom na prekide.

VL
DU
Deleted user
15:24 01.08.2014.

Jedino je Tudor oddje mamlaz i to veliki koji uz sve to nema ni trunka kulture.

VL
MA
marsijanac21
15:25 01.08.2014.

Hvala ti mamlaze na 3,30 hendikep. Cim sam te vidio sa suncanim naocalama na resniku sve mi je bilo kristalno jasno. Jos jednom, hvala ti mamlaze!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
15:00 01.08.2014.

ovim izjavama da su im protivnici bili mamlazi zapravo vise govori o svojoj ekipi, jer ti mamlazi su ih mamlazi naguzil i dali golova kolko i rijeka par dana ranije, i da je onaj "mamlaz" u zivom zidu imal ruku uz tijelo kod slobodnjaka, sad bi tudorovi genijalci morali stizat 3 gola razlike…tudor je dugo u nogometu i mogal je do sad shvatit da se u tekmama broje golovi a ne umjetnicki dojam. reklo bi se da su jedini "mamlazi" na tekmi bili upravo u hajdukovoj obrani koja 3 puta popusi istu foru i onda za kraj jos dobije onakav pacerski gol...

VL
DU
Deleted user
14:48 01.08.2014.

e moj Tudore što da su "mamlazi" imali desetak ubačaja ??

VL
AG
Agricola
15:09 01.08.2014.

On govori "oni imaju pet mamlaza po dva metra". Uzmimo samo onaj prvi gol. Taj gol nije dan glavom nego nogom, nakon što se onaj Topčagić jedno "pola sata" namještao na udarac dok ga Milić i Anđelković nijemo posmatraju. To nema veze s prednosti u visini, jer je lopta pala na pod i trebalo ju je pokupiti ili bar ući u putanju udarca. Ali što ću ja tebi to govoriti kad je to za tebe atomska fizika.

VL
DU
Deleted user
14:57 01.08.2014.

O kakvim mamlazima On priča?? Pa Mamić je kriv za sve ubačaje...

VL
RA
rasimcanaj
15:48 01.08.2014.

Mamlazi! Kek : " Samo bud*le podcjenjiju protivnika,ma kako egzoticni bili."

VL
Avatar rajetin
rajetin
14:27 01.08.2014.

Znači kad se vrate "mamlazi" Milović i Nižić bit će bolje? A tek kad se priključi Milevski, "najgori za sebe"!

VL
Avatar Django
Django
17:49 01.08.2014.

Na naplatu je ustvari došla dugogodišnja politika kluba koja je poznata svima onima koji klupske strukture poznaju "iznutra". A ta politika se sastoji u brutalnoj činjenici - neće ti sin zaigrat za Ajduka ako ne platiš pinku! Pa eto danas igraju oni koji su "platili pinku" a ne oni koji znaju igrati nogomet.

VL
TU
tubista
17:27 01.08.2014.

Dali ovaj Tudor sluša sebe šta priča??? On je totalno u k..cu.

VL
AG
Agricola
15:04 01.08.2014.

Znaš li ti Tudore što je za tebe Mišo Krstičević? On je Louis Van Gaal i Jose Mourinho u jednoj osobi. I ne boj se Tudore, ne krivim ja tebe kao što ne krivim ni Niku Kovača. Kriv je onaj tko vas je postavio i tko vas drži i dalje da uništavate i da provodite svoje fiks-ideje koje nemaju veze s vezom a čije "rezultate" vidimo jako dobro. Baš kao što je Niko Kovač navalio Rakitića gurati na zadnjeg veznog, tako si ti Tudore navalio gurati Antonia Milića na lijevog beka. A upravo taj momak, Antonio Milić je spomenik tvome neznanju. Momak je kod Krstičevića igrao zadnjeg veznog i u paru s Radoševićem činio neprobojan bedem ispred Hajdukove obrane, defanzivno je igrao odlično, a u napadu je dao masu golova, što ulazeći iz drugog plana što nakon prekida i bio je reprezentativni potencijal i svatko tko prati nogomet očekivao je da će to za 3-4 godine biti momak koji može igrati u prvih 11 u reprezentaciji. I onda dođeš ti i počneš ga gurati na lijevog beka, eventualno na stopera ako fali koji od ova dva balvana Maloče i Milovića, i u ovo vrijeme koliko si trener napravio si od tog odličnog igrača i velikog potencijala čovjeka kojeg više čak nije niti smješno, već žalosno gledati na terenu. I onda dolaze takvi poput tebe i Nike Kovača nama svima soliti pamet, i još se bahatite i drčite, kao da ste vi sveznajući a mi svi ostali obični idioti. A vaši rezultati najbolje pokazuju kakvi ste vi to stručnjaci. Ali ponavljam, niste krivi vi nego onaj tko vas je stavio i tko vas drži.

VL
VI
virginian
19:15 01.08.2014.

Izgleda da je g. Tudor 'prolupao'. Nije ni cudo da je Hajduk tako los, kada trener ovo jucer naziva dobrom igrom. Sto onda igraci mogu misliti drugo nego da opet ponove takvu igru. Hajduk je bio bolji, ali, eto, desiloo se, i primio je 4 komada. Koje gluposti prodaje ovaj covjek.

VL
LI
list68
18:32 01.08.2014.

Problem je u tome što ste u zadnjih 3-4, utakmice primili 10-ak istih golova, i k tome još 2-3, remek-djela protivničkih igrača. Na ovo posljednje Hajduk kakav je i kakav je Tudor trener, teško može utjecati, ali na ovih 10-ak istih golova, trebali su već naučiti svi skupa, kako se obraniti od toga. No nisu krivci samo igrači i trener već i kompletna uprava i "crveni" Baldasar, i navijači koji su bili protiv prodaje Hajduka.

VL
AN
antivegan
18:01 01.08.2014.

Ala lika. Cujes ti: Nije ti ovo kafic na rivi. Pravis jos vecu budalu od sebe nego sta jesi. Koliko se sicam, ti si napada i legendarnog Tomislava Ivica.

VL
ZG
zgolub11
21:56 01.08.2014.

o tudore ti si tu največi mamlaz,super ste igrali i dobili 4 komada,kaj bi bilo da niste tak dobro igrali,ipak ste poginuli AJDUČKI protiv strašnog Karaguzija koji te dobro naguzio. Samo još fali da veliš da je Mamić imao prste u razgužavanju tebe i tvojih bilih tića

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.