Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jusup čeka pregovore s Vladovićem

Stipčević otišao iz KK Zadra nakon šest godina

Rok Stipčević
Filip Brala/Pixsell
25.07.2010.
u 12:30

Kao novi Stipčevićev klub spominje se Žalgiris u čijim redovima već igra naš najveći talent – splitski centar Mario Delaš

Izvrsni razigravač Rok Stipčević konačno je odlučio da sljedeće godine više neće nastupati za KK Zadar, prenosi portal Zadarsport. Stipčević se razišao s matičnim klubom nakon punih šest godina, tijekom kojih je uspio osvojiti i jedan naslov prvaka Hrvatske.

– Razgovarao sam sa Stipčevićem i jasno mi je rekao da neće ostati u Zadru, već će svoju sreću potražiti negdje drugdje – rekao je trener Zadrana Danijel Jusup.

Kao mogući novi Stipčevićev klub spominje se litavski Žalgiris, gdje je već jedan Hrvat – veliki talent Mario Delaš. Umjesto Stipčevića, u Višnjik bi se mogao vratiti Jakov Vladović.

– Vladović nije trenutačno u Zadru, pa tako s njim nismo mogli ni razgovarati uživo. Kad se on vrati, sjest ćemo i vidjeti. Sigurno je da ga želimo dogodine u svojoj momčadi, no prvo ćemo razgovarati i vidjeti što će se izroditi iz razgovora – kaže Jusup.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije