Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"Mr. 100 posto\"

Repeša: Ups, možemo biti prvaci...

\'14.01.2012., Zagreb - NLB, 16. kolo, Cibona - Maccabi Electra. Jasmin Repesa. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
21.04.2012.
u 19:57

Prije nešto više od mjesec dana Jasmin Repeša u očaju je rekao: \"Odgovorno tvrdim: ovakva Cibona ne može biti prvak Hrvatske!\". Nakon 10-0 u PH kaže: \"Odgovorno tvrdim: možemo do kraja!\"

Nakon što su košarkaši Cibone pod vodstvom Jasmina Repeše dvaput zaredom pobijedili Cedevitu u PH, jasno je da se nešto radikalno promijenilo u zadnjih mjesec dana i da su vukovi sada glavni favorit za naslov prvaka.

– Postali smo ozbiljna momčad u čemu nam je pomogao dolazak Wrighta. Iako i Zagreb i Cedevita imaju više talenta od nas, a u prilog tome govore i njihovi budžeti, odgovorno tvrdim da možemo do kraja. No isključivo ostanemo li konsolidirani kao što smo sad – kaže Repeša.

Zvijezde su na njihovoj strani, a uz interne probleme glavnih rivala strateg vukova upućuje i na vlastite, one energetske. No to su finese, a apetiti uprave možda su porasli?

– Nemamo presing, a glavni cilj je izboriti minimalno treće mjesto tako da dogodine ne moramo plaćati sudjelovanje u ABA ligi.

Puno zabrinutiji je Dražen Anzulović, ponajprije zbog ozljeda koje su ozbiljno priprijetile ideji o osvajanju prvenstva, pa i Euroligi. Dan nakon poraza u Draženovu domu Smodiš je pregledavao list magnetnom rezonancijom, Baždarić, Vukušić i Princ nisu trenirali, Bagarić je počeo trčkarati... Loše uoči utakmice sa Zadrom u ponedjeljak. Osjeća li se panika kod trenera i igrača?

– Panike nema i ne smije je biti! Imamo problema, ali se dižemo. U Višnjiku je cilj odigrati bolje nego protiv Cibone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije