Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša košarkašica

Prvo "zlato" s OI: Antonija Mišura proglašena najljepšom

antonija mišura (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/11
22.07.2012.
u 13:19

Nije ovo prvi put da je Antonija na nekom natjecanju proglašena misicom, bila je najljepša igračica Mediteranskih igara 2009.

Do početka Olimpijskih igara ostalo je još nekoliko dana, ali hrvatska ekspedicija već ima jedno "zlato" u džepu. Američki portal Bleacherreport proglasio je našu košarkašicu Antoniju Mišura najljepšom sportašicom Igara!

"Olimpijske igre su odlična prilika da vidimo neke od sportaša koje inače ne bismo mogli vidjeti. U prvom redu, košarkašicu Antoniju Mišura. Hvala vam, Olimpijske igre! Misterij zvan Mišura se polako rasvjetljava...", stoji u popratnom komentaru izbora najljepše sportašice koja će se natjecati u Londonu.

Amerikanci su o našoj sportašici uspjeli iskopati neke osnovne podatke, ali pozivaju sve koji znaju više o njoj da se uključe. I jedva čekaju vidjeti Antoniju kako dribla na parketu u Londonu...

Nije ovo prvi put da je Antonija na nekom natjecanju proglašena misicom, bila je najljepša igračica Mediteranskih igara 2009., no ovo je priznanje ipak koji rang veće. U konkurenciji su bile sportašice iz cijelog svijeta, među kojima zaista ima ljepotica poput srbijanske tenisačice Ane Ivanović, njene njemačke kolegice Julije Görges, talijanske odbojkašice s pijeska Marte Menegatti...

Inače, na portalu Večernjeg lista možete pratiti ekskluzivni blog najljepše sportašice Olimpijskih igara.

Komentara 31

DR
DrGonzo
13:30 22.07.2012.

Zasto Vecernji NIKAD ne stavlja link na izvor vijesti? Mozda zato sto je u 90% slucajeva "vijest" izvucena iz konteksta? Stavljajte j***** linkove!

SO
sotokuco
13:33 22.07.2012.

O ukusima se ne raspravlja, ono što je meni lijepo drugom nije.To su varijacije na temu. Gdje je općenito, "metar za ljepotu"?

KA
karambita
17:04 22.07.2012.

Ova cura nije za one slabog srca..mogli bi odapeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije