Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se egzodus

Pau Gasol: Potraje li lockout u NBA ligi, vraćam se u Španjolsku

Pau Gasol
Reuters
01.07.2011.
u 15:31

Nije prošlo nekoliko sati kako je nastupio lockout u NBA ligi, a neki igrači već razmišljaju o novim sredinama u kojima bi mogli igrati

Među njima i španjolski internacionalac Pau Gasol, zvijezda Los Angeles Lakersa.

– Ako ovo potraje, Španjolska će biti moj prvi izbor. Ne kažem jedini, nego prvi – istaknuo je centar Lakersa koji razmišlja i o igranju u Kini.

– Ta zemlja ima velik potencijal i meni je alternativa igranju u Španjolskoj – otkrio je Gasol, koji kaže da će mu biti čudno ne bude li se igrala jedna sezona NBA lige. No, to neće utjecati na njegov nastup s reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Litvi.

– Također bih volio da moj brat Marc zaigra za neki bolji klub od Memphisa – opalio je pljusku svom bivšem klubu Pau Gasol.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:36 02.07.2011.

JUČER SU PROŠLI SVI PROGNOZIRANI PAROVI (5/5). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije