Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona protiv Olympiakosa

Nećemo im dati ulaznicu za završni turnir Eurolige

'sport......zagreb.....10.10.2009.  Dvorana Drazena Petrovica - NLB liga, Cibona - Siroki / bojan bogdanovic photo: Marko Lukunic / VLM'
'Marko Lukunic/ VLM'
24.02.2010.
u 10:10

Košarkaši Cibone, nakon 0-3 u drugom krugu Eurolige, ne vjeruju baš previše da će u preostale tri utakmice izboriti četvrtfinale.

– Dok se igra, ima nade. Jasno, da bismo upali među osam, morali bismo pobijediti u preostale tri utakmice, a to će biti jako, jako teško. Da smo kompletni, možda, ovako, bez Rozića i Vukušića, koji će se priključiti tek idući tjedan, neće ići. Olympiakos pobjedom u Zagrebu osigurava prvo mjesto u skupini i prednost domaćeg parketa u četvrtfinalu, što gotovo sigurno znači ulaznicu na završni turnir. No, napravit ćemo sve da im poremetimo planove – rekao je Velimir Perasović, trener Cibone.

Vidljiv je pad forme pojedinih Ciboninih igrača, ponajprije Radoševića.

– Jako nas je izmorio put u Atenu i Podgoricu. U tih tjedan dana imali smo samo jedan pravi trening. Moralo se to osjetiti kod igrača. No, imali smo dva slobodna dana nakon finala kupa pa su se igrači malo odmorili – istaknuo je Perasović.

O grčkoj momčadi rekao je:

– Jaki su na svim pozicijama, imaju prave atlete i teško ih je nadskakati. Najopasniji je Kleiza – zaključio je Perasović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije