Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospićanke imale 18 koševa prednosti i izgubile

Na odmoru ostale bez novca, mobitela i dokumenata

'26.10.2011., Gospic - 3. kolo kosarkaske zenske Eurolige, Gospic Croatia Osiguranje - Kosice. Julie MCBride. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
11.11.2011.
u 21:18

Pojačanje na vidiku: reprezentativka Anđa Jelavić počela je trenirati nakon operacije i mogla bi potpisati za Gospić

Košarkašice Gospića bile su neugodno iznenađene kada su u poluvremenu utakmice Lige prvakinja protiv francuskog Montpelliera (82:96) shvatile da ih je netko okrao. Nestao im je uglavnom novac, a jednoj igračici kompletan novčanik s dokumentima i mobitel.

– Nije bilo ugodno. Znam, sad će svi govoriti zašto sve dragocjene stvari i novac nosimo na utakmicu. A zašto ne bismo? Uvijek se nakon utakmice ide na piće ili negdje drugdje, a nikad do sada nije se dogodila takva krađa. No jednom mi je iz svlačionice nestalo tisuću kuna. U tom trenutku mislila sam da sam ih negdje drugdje izgubila, ali sada shvaćam da sam i tada bila okradena – rekla je Sandra Mandir, kapetanica Gospića.

Očigledno je krađa planirana danima prije.

– Čula sam da je riječ o maloljetnicima i da su već uhvaćeni. Sad se postavlja pitanje kako su uopće ušli u svlačionicu i tko je odgovoran za to – rekla je Sandra.

Stipe Bralić, trener Gospićanki, vidio je da nešto ne valja kada su igračice koje su se vraćale nakon odmora na parket odjednom potrčale nazad prema svlačionici.

– U svlačionicu sam ušao odmah poslije prvog poluvremena, održao kratak sastanak i izišao van. Kasnije sam shvatio što se dogodilo. Djevojke su bile u šoku, a bilo je i suza – istaknuo je Bralić.

Je li to utjecalo na njihovu igru u drugom poluvremenu?

– Ne mogu to reći, ali im sigurno nije bilo lako nakon spoznaje da im je nestao novac. Čak je i novac manji problem. Veći je problem nestanak dokumenata i mobitela. U svakom slučaju, to nam u nastavku nije pomoglo – zaključio je Bralić.

Nakon pet utakmica Gospić u skupini Lige prvakinja ima četiri poraza i jednu pobjedu, a sada će u goste češkom Brnu.

– Nedostaje mi jedan pravi centar i veći izbor igračica – rekao je Bralić.

Možda se Gospić uskoro pojača reprezentativkom Anđom Jelavić koja je počela trenirati nakon operacije koljena.

– Uskoro će biti šest mjeseci od operacije. Počela sam trenirati i mogla bih početi igrati nakon Nove godine. Gospić je sigurno jedna od opcija, ali zovu me i Jolly, Novi Zagreb, a možda odem i u inozemstvo – istaknula je Anđa Jelavić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije