Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB OJAČAN

Mula se vraća protiv Heliosa

\'sport 12.10.2009.Zagreb, Hrvatska - dvorana Trnsko, kosarkaska utakmica izmedju Zagreb CO i Buducnost m:tel. Damir Mulaomerovic. Photo: Antonio Bronic/VLM\'
Antonio Bronic/PIXSELL
03.02.2012.
u 11:35

Mulaomerović nije igrao cijela tri tjedna, a u momčad mrava vraća se i Petar Babić.

Poslije vrlo bolnog poraza od ljubljanske Union Olimpije u prošlom kolu regionalne  ABA lige kad su košarkaši Zagreba ispustili komotnu rezultatsku situaciju te dopustili  suparnicima da izbore produžetak, a na kraju i odnesu pobjedu u glavni grad Slovenije, u redovima Zagreba stvari se stabiliziraju, posebice kad je riječ o zdravlju igrača.

– Momčad se polako kompletira nakon niza ozljeda koje su nas u posljednje vrijeme pokosile i koje su nam stvorile puno problema u prošlim utakmicama pa su nam se tako na treninzima priključili Damir Mulaomerović, koji se oporavio nakon teške distorzije skočnog zgloba, i Pero Babić, koji nije trenirao tri-četiri dana zbog iste ozljede, ali nešto lakše. Oba će igrača biti u sastavu za utakmicu protiv Domžala.

Gostovanje u Domžalama protiv neugodnog sastava Heliosa, što su pokazali i na utakmici u prvom dijelu regionalne lige kad su igrači iskusnog trenera Zmage Sagadina pružili snažan otpor mravima, dogodit će se već u petak s početkom u 20 sati i bit će to prilika za igrače trenera Vladimira Androića da barem malo isperu gorak okus nakon poraza od Union Olimpije u prošlom kolu ABA lige.

– Nama je sad svaka utakmica jako važna, ne samo u rezultatskom smislu nego i zbog vraćanja igračkog i momčadskog samopouzdanja, pa će tako biti i na utakmici u Domžalama protiv jednog vrlo neugodnog protivnika – zaključio je Vladimir Androić, trener aktualnog prvaka Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije